Εκτύπωση

Παντελής Θαλασσινός & Βασίλης Σκουλάς

Δ.Τ.

Παντελής Θαλασσινός & Βασίλης Σκουλάς
Τίτλος:
Παντελής Θαλασσινός & Βασίλης Σκουλάς
Πότε:
Παρ, 23. Ιούνιος 2017 - Σαβ, 24. Ιούνιος 2017
Κατηγορίες:
Συναυλίες, Live, Παραδοσιακά Live, Έντεχνα - Rock Live
Hits:
3580
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Σκουλάς την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 σε μια μοναδική μουσική συνάντηση στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Μια ξεχωριστή σύμπραξη μέσα από τις φωνές και τα τραγούδια τους, που χαράσσουν τις εικόνες, τις μνήμες, τα συναισθήματα μας εδώ και πολλά χρόνια… Τραγούδια με τόσο έντονα αρώματα Ελλάδας, εκεί που η Κρήτη συναντά το Αιγαίο και τα Επτάνησα, εκεί που οι Κυκλάδες σμίγουν με τη Μακεδονία και την Ήπειρο, εκεί που η Ρούμελη βρίσκει τη Σμύρνη. Ο Βασίλης και ο Παντελής με την εμβληματική καλλιτεχνική τους ιδιοσυγκρασία, ο Θαλασσινός και ο Σκουλάς με τη συνέπεια και τη σταθερότητα, που διακρίνει τη διαρκή ενεργή τους παρουσία στο χώρο της ελληνικής μουσικής μα και στους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας.

Τα Σμυρνέϊκα τραγούδια περπατούν και πετούν πλάι στον Ήλιο Θεό, οι Γωνιές παίρνουν φωτιά και σβήνουν σε Καράβια χιώτικα, η Δροσοσταλίδα γίνεται Εισιτήριο στην τσέπη μας, το Ανάθεμα σε ακούγεται έως της Γραμβούσας τ’ ακρωτήρι, τα Μαύρα μας μάτια Κρατούν για το τέλος το πιο μεγάλο μίσος, του Παραδείσου η Λεμονιά ενώνεται με το γλυκό Μανταρίνι, ενώ το Βαθύ ποτάμι του έρωτα φθάνει έως τις Χανιώτικες Μαδάρες, τα Λασιθιώτικα βουνά και τις κορφές του Ψηλορείτη.

Ο Βασίλης Σκουλάς και ο Παντελής Θαλασσινός, μας ταξιδεύουν στα πέλαγα των πιο γνωστών τους τραγουδιών, επιφυλάσσοντας μας παράλληλα πολλές εκπλήξεις μέσα από την κοινή σκηνική τους παρουσία, με την ανάγκη κι επιθυμία να μας αφήσουν πολλά «γλυκα» σημάδια της σύμπραξης τους, στις καρδιές και τις σκέψεις μας.

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Παρασκευή 23 Ιουνίου
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: 2310 589200

Εισιτήρια: 12€ (προπώληση), 14€ (ταμείο)

Σημεία Προπώλησης:
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 14:00)
Κέντρο Θεσσαλονίκης: Καφέ Έντεχνον, Σάρωθρον, Καφέ Harry’s Spot (Aλ. Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Stereodisc, Ιανός
Καλαμαριά: Καφέ Διώροφον, Ιανός
Εύοσμος: Speaty, (Μεγάλου Αλεξάνδρου 67)
Ηλιούπολη: Καφέ Ελιξήριο (Στρ. Μακρυγιάννη 49)
Mediterranean Cosmos: Ιανός

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook