Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αστυνομικό Δελτίο 09 Μαΐου 2017

Ιδιοκτήτρια εκφόβισε με μπράβους Πακιστανούς ενοικιαστές που δεν πλήρωναν το νοίκι!

Ιδιοκτήτρια εκφόβισε με μπράβους Πακιστανούς ενοικιαστές που δεν πλήρωναν το νοίκι!
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Γνωστός στην αστυνομία ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης - Κατά το παρελθόν

είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία ιδιοκτήτη μπαρ και είχαν επιχειρήσει να τον δολοφονήσουν
Μία πραγματικότητα διαφορετική από εκείνη που περιγράφεται από κυβερνητικά και όχι μόνο στελέχη βιώνουν σε καθημερινή βάση οι Έλληνες πολίτες. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία, είναι ένα περιστατικό που συνέβη στη Νίκαια, όπου μία ιδιοκτήτρια επιστράτευσε μπράβους, προκειμένου να εκφοβίσει τους ενοικιαστές της, οι οποίοι δεν κατέβαλαν το ενοίκιο.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στην Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η ιδιοκτήτρια αντιμετώπιζε πρόβλημα με το ζευγάρι Πακιστανών στους οποίους είχε νοικιάσει το διαμέρισμά της. Με το πρόσχημα να δουν το σπίτι προκειμένου να το νοικιάσουν, οι δύο άνδρες εισήλθαν στον χώρο και αμέσως «έπιασαν» δουλειά.

Το ζευγάρι των μεταναστών προχώρησε σε καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι ο ένας από τους δύο άνδρες τους απείλησε με όπλο. Κατέθεσαν, μάλιστα, πως η ιδιοκτήτρια έκρυβε στο σπίτι της τον οπλοφόρο.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και διεξήγαγε έρευνα στην οικία της ιδιοκτήτριας. Το όπλο εντοπίστηκε στο πατάρι και όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κάτοχός του ήταν ένας 34χρονος μπράβος της νύχτας, γνωστός στις διωκτικές αρχές. Μάλιστα, το 2009 ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού στους Αμπελόκηπους που ήταν πρώην σύζυγος γνωστής τραγουδίστριας, ενώ το 2011 είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Διαβάστηκε 230 φορές