Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας μετά… μουσικής για τη μη χρήση μάσκας στα Χανιά

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας μετά… μουσικής για τη μη χρήση μάσκας στα Χανιά Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας μετά… μουσικής για τη μη χρήση μάσκας στα Χανιά
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Χανιά πορεία μη χρήση μάσκας κορονοϊός kriti360

Αντιδράσεις για τη χρήση μάσκας συνεχίζονται στη χώρα και είναι χαρακτηριστικό πως στα Χανιά πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία τη Δευτέρα (21/09).

Τη διοργάνωσαν υποστηρικτές της «μη χρήσης μάσκας» στην πόλη της Κρήτης και έγινε μετά μουσικής. Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από την πλατεία, της Δημοτικής Αγοράς. Οι διαδηλωτές κινούμενοι με τις μηχανές τους, διέσχισαν κεντρικούς δρόμους της πόλης. Με σύνθημα «βγάλτε τις μάσκες» διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση, της μάσκας.

Η παρουσία, της Αστυνομίας ήταν ισχυρή αλλά διακριτική. Όπως αναφέρθηκε, η πορεία έγινε μετά μουσικής, καθώς στην καρότσα ενός φορτηγού οχήματος συμμετείχε ορχήστρα.

Στο αυτόφωρο οι αρνητές της μάσκας – Τι προβλέπει εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Την Τρίτη (22/09) έγινε γνωστό ότι γίνονται πιο αυστηρά τα πράγματα για τους αρνητές της μάσκας και τα μέλη του κινήματος κατά της μάσκας, καθώς ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, παρήγγειλε με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλους τους Εισαγγελείς Εφετών την επιβολή αυτόφωρης διαδικασίας και τον σχηματισμό ποινικής δικογραφίας καθώς όσοι δε συμμορφώνονται, διαπράττουν το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, όπως στην Κρήτη για τη μή χρήση μάσκας στα σχολεία. Επίσης, ένοχος κρίθηκε ο πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή λόγω μάσκας στα Χανιά.

(πληροφορίες από kriti360.gr)

Διαβάστηκε 10 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us