Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 22 Σεπτεμβρίου 2020

«Θυμώνω γιατί της ρίχνουν την ευθύνη» – Τι λέει η μητέρα της 43χρονης που αγνοείται στο Μουζάκι (video)

«Θυμώνω γιατί της ρίχνουν την ευθύνη» – Τι λέει η μητέρα της 43χρονης που αγνοείται στο Μουζάκι (video) «Θυμώνω γιατί της ρίχνουν την ευθύνη» – Τι λέει η μητέρα της 43χρονης που αγνοείται στο Μουζάκι (video)
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

κακοκαιρία Ιανός Μουζάκι Καρδίτσα καταστροφές πλημμύρες

«Ζούμε ώρες τραγικής αγωνίας γιατί ψάχνουμε κάτω από πέτρες, φερτά υλικά, κορμούς δέντρων με τόνους λάσπη και δε φτάνει αυτό. Έχουμε και τα ανεύθυνα σενάρια, με διάφορους ισχυρισμούς χωρίς να ξέρουν τι λένε. Αυτή τη στιγμή προέχει να βρούμε το παιδί μου. Τις ευθύνες θα τις αναζητήσουμε αργότερα».

Τα λόγια αυτά ανήκουν στη μητέρα της 43χρονης φαρμακοποιού από το Μουζάκι που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή και συγκεκριμένα μετά το πέρασμα του «Ιανού» που άφησε πίσω του χάος στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η μητέρα της κοπέλας, της οποίας το αυτοκίνητο εντοπίστηκε χωρίς όμως αυτή να είναι μέσα, δεν έκρυψε την οργή της για το γεγονός ότι αρκετοί κατηγόρησαν το παιδί της ότι αγνόησε τις Αρχές και πήρε την ευθύνη να οδηγήσει σε δρόμο που δεν έπρεπε ή ότι δεν κατάλαβε τα νοήματα που της έκαναν.

«Το σπίτι μας απέχει 250-300 μέτρα. Έβρεχε και κόπηκε το ρεύμα. Της είπα αφού βρέχει και δεν έχει ρεύμα, έλα στο σπίτι και μου είπε “μαμά περιμένω μια παραγγελία για φάρμακα. Αν με βρουν κλειστή θα τα αφήσουν στη βροχή και θα χαλάσουν”. Έμεινε μέσα περιμένοντας. Δεν είχε καμία ενημέρωση από πουθενά. Δεν είχα ρεύμα τηλεόραση, ούτε επικοινωνία μπορούσαμε να έχουμε. Όταν εκκενώθηκε το κέντρο υγείας, θα μπορούσε να της πει κάποιος, ή να έκλειναν τον δρόμο με βαριά οχήματα ώστε να μην μπορεί να περάσει κανείς», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό είναι το παράπονό μου ότι δεν ενημερώθηκε από πουθενά, νόμιζε ότι ήταν μια απλή βροχή. Όταν πήγε εννιά και μισή και δεν είχε επιστρέψει, πήγα στο φαρμακείο, ήταν κλειστό και το αυτοκίνητο έλειπε. Ρώτησα αν ήξερε κανείς τίποτα και μου είπαν ότι πριν από λίγο είχε πέσει ένα αυτοκίνητο στο ποτάμι, χωρίς να ξέρουν ποιο αυτοκίνητο ήταν. Το παιδί μου πήγε αβοήθητο, χωρίς καμία προειδοποίηση».

Η οργή της εμφανής στα τελευταία λόγια της:

«Έχω τόσο θυμό που ενώ αγνοείται το παιδί μου ακόμα, προσπαθούν να του επιρρίψουν τις ευθύνες ότι της έκαναν νόημα να μην πάει στον δρόμο… κι εκείνη δεν κατάλαβε. Το ένστικτό μου δε με αφήνει να χάσω τις ελπίδες μου γιατί ούτε θέλω ούτε μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Θέλω να τη βρούμε».

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us