Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020
Αστυνομικό Δελτίο 22 Ιανουαρίου 2017

Τον αναζητούσε η Interpol, αλλά τον βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να διασχίσει το Αιγαίο μέσω Τουρκίας

και να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα παριστάνοντας τον... πρόσφυγα

Οι αρχές της πατρίδας του αναζητούσαν έναν 44χρονο Ιρακινό που κατηγορείται στη χώρα του για υπόθεση απάτης με την έκδοση ακάλυπτης επιταγής και μάλιστα είχαν εκδώσει Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του μέσω της Interpol.

Όμως, ο αλλοδαπός είχε καταφέρει να διασχίσει το Αιγαίο μέσω Τουρκίας και να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα παριστάνοντας τον... πρόσφυγα! Αυτό, βέβαια, δεν τον έσωσε, αφού οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο στην πόλη της Ρόδου διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το ένταλμα που είχαν εκδώσει οι ιρακινές Αρχές και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου που δρομολόγησε την έκδοσή του στο Ιράκ.

*** Φυγόποινος παραχαράκτης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην περιοχή Άρνισσα της Πέλλας και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 30χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 11 μηνών.

Διαβάστηκε 235 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us