Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022
Χανιά 17 Ιανουαρίου 2022

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα τμήματα μάθησης Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κισσάμου

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Κισσάμου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κισσάμου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου ΚΙΣΣΑΜΟΥ μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα αποκλειστικά τηλεκπαίδευσης

και δια ζώσης και με τηλεκπαίδευση. Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση νόμιμου πιστοποιητικού ή (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση νόμιμου πιστοποιητικού ή (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: kentrokoinotitaskisamou@gmail.com

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ. : 2822340239 Υπεύθυνη Μαρία Κουφάκη
Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Υπεύθυνη Πευκιανάκη Χρυσή

” Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας”

The post Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τα τμήματα μάθησης Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Κισσάμου first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 21 φορές
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram