Φορτώθηκε η πρώτη αποστολή υλικής βοήθειας που έχει συγκεντρωθεί από σωματεία, ενώσεις γονέων, συλλόγου και άλλους φορείς για τους λαούς της Τουρκίας και Συρίας.
Συγκλονιστική είναι η προσφορά του Χανιώτικου λαού όλων των ηλικιών για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που οργάνωσαν εργατικά συνδικάτα και μαζικοί φορείς ,συγκεντρώνοντας 25 τόνους(!!) υλικής βοήθειας ώστε να μεταφερθούν σε Τουρκία και Συρία.
Παντού, σε γειτονιές, σε χώρους δουλειάς, σε σχολές και σχολεία, σε γυναικείους συλλόγους, ο εργατόκοσμος προσήλθε μαζικά για να αφήσει το δικό του μερτικό βοήθειας, κάνοντας πράξη την ταξική αλληλεγγύη και στηρίζοντας όσο περνάει από το χέρι του τους δοκιμαζόμενους λαούς.
Οι λαοί έχουμε τη δύναμη! Και είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει, με τους «σεισμούς που μέλλονται να έρθουν» παλεύοντας ενάντια στο απάνθρωπο σύστημα, που κάνει συντρίμμια ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις ανάγκες μας.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη!
The post ΠΑ Χανίων: Πρώτη αποστολή υλικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους λαούς Τουρκίας & Συρίας first appeared on Kriti24.gr.