Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019
Επικαιρότητα 29 Ιουνίου 2015

Τράπεζα Πειραιώς: Σε λίγα λεπτά θα είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε στο νέο καθεστώς

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σάλλας: Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου μέσα στην ημέρα να ανοίξει αριθμός καταστημάτων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι
Η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι έτοιμη άμεσα να επαναλειτουργήσει τα ΑΤΜ της, προσαρμοσμένα στα όρια αναλήψεων που έχει θέσει το Προεδρικό Διάταγμα για τους περιορισμούς στην κίνηση Κεφαλαίων, ανακοίνωσε από το βήμα της ΓΣ ο Πρόεδρος της Τράπεζας Μιχάλης Σάλλας. Όπως τόνισε έγινε μεγάλη προσπάθεια το Σαββατοκύριακο να προσαρμοστεί το Σύστημα.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου μέσα στην ημέρα να ανοίξει αριθμός καταστημάτων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των συνταξιούχων, όπως προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr η Πειραιώς προγραμματίζει το δίκτυο της έτσι προκειμένου να ανοίξει 70 καταστήματα για τους συνταξιούχους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος ανακοίνωσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν να έχουν όσο το δυνατόν ηπιότερη επίδραση και να αποτρέψουν να έχουν μη αναστρέψιμες επιδράσεις στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Θωμόπουλος επισήμανε ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήταν έτοιμη να εξετάσει σχέδιο επανάκτησης καταθέσεων που είχαν φύγει από το τραπεζικό σύστημα τις τελευταίες ημέρες ευελπιστώντας ότι σήμερα θα βλέπαμε λύση στο ελληνικό πρόβλημα και όχι το αδιέξοδο.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία της τράπεζας σε πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες συνθήκες για την Ελλάδα.

Διαβάστηκε 853 φορές

Διαβάστε Ακόμα

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us