Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
Lifestyle 17 Ιουνίου 2018

Άλκης Κούρκουλος - Ευγενία Δημητροπούλου: Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης;

Άλκης Κούρκουλος - Ευγενία Δημητροπούλου: Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης; Άλκης Κούρκουλος - Ευγενία Δημητροπούλου: Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης;
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από τέσσερα χρόνια στη σχέση της γλυκειάς Ευγενίας Δημητροπούλου

και του γοητευτικού Άλκη Κούρκουλου, όπως ισχυρίζεται δημοσιεύμα της Real Life. Το ζευγάρι που ήταν ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, φαίνεται να αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή εντελώς ξαφνικά.

«Συνέβη εντελώς ξαφνικά και κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει ανάμεσά τους», αποκάλυψε στη Real Life φίλος του ζευγαριού. Οι δύο ηθοποιοί δεν απέφευγαν να φωτογραφίζονται μαζί σε κοινές εξόδους -με τελευταία αυτή στα βραβεία κοινού των Public τον περασμένο Μάιο που βλέπεις παρακάτω. Ωστόσο ζούσαν πάντα τη σχέση τους διακριτικά και απέφευγαν να μιλούν για αυτή, γι' αυτό δεν αποκλείεται το κοινό να αργήσει πολύ να μάθει τους λογους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Αν και οι δυο τους δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram πάντως, η Ευγενία Δημητροπούλου έκανε like στην τελευταία ανάρτηση του Άλκη Κούρκουλου στο Instagram το Σάββατο, που απεικόνιζε την ήρεμη θάλασσα και ένα ζευγάρι να την χαζεύει. Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν ο χωρισμός μεταξύ τους ισχύει ή όχι ή αν ήταν απλά μια παροδικη κρίση στη σχέση τους.

Η ηθοποιός προς το παρόν ετοιμάζεται να ζήσει ένα γεμάτο καλοκαίρι συμμετέχοντας στην περιοδεία του Θεσσαλικού Θεάτρου με το έργο του Ζωρζ Φεϋντώ «Από το γάμο στο διαζύγιο;» που περιλαμβάνει τα δύο μονόπρακτα: «Η εφτάψυχη πεθερά» και «Η δυσκοιλιότητα του μπέμπη». Η περιοδεία ξεκινά την 1η Ιουλίου από τη Λάρισα.

Διαβάστηκε 137 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us