Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 06 Ιουνίου 2020

Η 9χρονη που κατάφερε να διακριθεί σε διεθνή Διαγωνισμό Μουσικής στο «Μαζί σου»! Video

Η 9χρονη που κατάφερε να διακριθεί σε διεθνή Διαγωνισμό Μουσικής στο «Μαζί σου»! Video Η 9χρονη που κατάφερε να διακριθεί σε διεθνή Διαγωνισμό Μουσικής στο «Μαζί σου»! Video Η 9χρονη που κατάφερε να διακριθεί σε διεθνή Διαγωνισμό Μουσικής στο «Μαζί σου»! Video
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ένα κοριτσάκι εννέα μόλις ετών κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε διεθνή Διαγωνισμό Μουσικής! Η μικρή Αναστασία ζει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη και έχει πολλά ενδιαφέροντα, όπως το τραγούδι, τη μουσική, τη ζωγραφική αλλά και τον χορό και γνωρίζει τέσσερις γλώσσες. Το όνειρό της είναι να γίνει παρουσιάστρια, ενώ ένας από τους στόχους της πραγματοποιήθηκε όταν βραβεύτηκε στον Online Διαγωνισμό Τεχνών, που έλαβε χώρα στην Λευκορωσία.

Μέσα από τον διαγωνισμό διαφήμισε τις ομορφιές της Ελλάδας και στέφθηκε διεθνώς ως την πρώτη παρουσιάστρια της ηλικίας της. Το μεσημέρι του Σαββάτου, το κοριτσάκι-θαύμα και η μητέρα της, Μιλένα Βαλαβανίδου βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις επιτυχίες της μικρής Αναστασίας.

Δες το βίντεο:

«Ήταν Διαγωνισμός Τραγουδιού και Παρουσίασης και παρουσίασα τον εαυτό μου. Ήθελα να δείξω τις ομορφιές της Ελλάδας. Να δώσω ήλιο και αγάπη!» ανέφερε στην Τατιάνα, η 9χρονη Αναστασία.

The post Η 9χρονη που κατάφερε να διακριθεί σε διεθνή Διαγωνισμό Μουσικής στο «Μαζί σου»! Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 14 φορές