Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
Lifestyle 02 Ιουνίου 2020

Kατερίνα Μουτσάτσου: Σοκάρει το βίντεο και η περιγραφή της! Μόνο στρατιώτες στους δρόμους του Los Angeles!

Kατερίνα Μουτσάτσου: Σοκάρει το βίντεο και η περιγραφή της! Μόνο στρατιώτες στους δρόμους του Los Angeles! Kατερίνα Μουτσάτσου: Σοκάρει το βίντεο και η περιγραφή της! Μόνο στρατιώτες στους δρόμους του Los Angeles! Kατερίνα Μουτσάτσου: Σοκάρει το βίντεο και η περιγραφή της! Μόνο στρατιώτες στους δρόμους του Los Angeles!
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της αλλά φαίνεται να μην απολαμβάνει με ηρεμία αυτή την περίοδο της ζωής της αφού στο Λος Άντζελες που ζει μόνιμα με τον σύζυγο και τον γιο της τα πράγματα όπως είναι γνωστό δεν είναι πολύ καλά. Μετά τη καραντίνα 3 μηνών το Λος Άντζελές έχει κυρηχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης κυρίως αστυνομικοί αλλά και ένοπλοι στρατιώτες.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο με την εθνική φρουρά να κυκλοφορεί μόνο, στους δρόμους του L.A ενώ με ένα άλλο βίντεο περιγράφει με λεπτομέρειες όσα συμβαίνουν στη διάσημη πόλη όπου ζει με τις διαδηλώσεις αλλά και τις λεηλασίες σε καταστήματα μετά τη δολοφονία του George Floyd!

«Στρατιωτικός νόμος εν μέσω LockdownΣτο Λος Άντζελες η διαδήλωση ενάντια στην αστυνομική βία φέρνει πιο πολύ καταστολή και αστυνομική βία, με τον προϋπολογισμό του Λος Άντζελες για την Αστυνομία να έχει τη μερίδα του λέοντος για το 2020-2021» έγραψε η Κατερίνα κάτω από το βίντεό της

«Βγαίνω από το σπίτι μου όσο ακόμα προλαβαίνω» λέει η ηθοποιός «Από τη μιά είμαστε σε εγκλεισμό και από την άλλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κάτι σαν στρατιωτικός νόμος»

Δες το βίντεο με όσα περιγράφει

 

The post Kατερίνα Μουτσάτσου: Σοκάρει το βίντεο και η περιγραφή της! Μόνο στρατιώτες στους δρόμους του Los Angeles! appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 23 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us