Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 10 Ιουνίου 2020

Ξεκίνησαν τα πρώτα party με celebrities μετά την καραντίνα! Φωτογραφίες

Ξεκίνησαν τα πρώτα party με celebrities μετά την καραντίνα! Φωτογραφίες Ξεκίνησαν τα πρώτα party με celebrities μετά την καραντίνα! Φωτογραφίες Ξεκίνησαν τα πρώτα party με celebrities μετά την καραντίνα! Φωτογραφίες
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Με το που η καραντίνα έληξε, ο κόσμος ξεκίνησε δειλά δειλά να βγαίνει έξω και να βλέπει επιτέλους τα αγαπημένα του πρόσωπα που είχε τόσο καιρό να δει. Μετά από λίγο, τα καταστήματα εστίασης και τα μπαρ άνοιξαν τις πόρτες τους και πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας υποδέχτηκαν τους ανθρώπους που ήθελαν να πιουν το ποτό τους, τον καφέ τους και να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας επιτέλους από την κλεισούρα του σπιτιού.

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε ένα από τα πρώτα opening party του φετινού καλοκαιριού, γνωστού μαγαζιού στο Πόρτο Ράφτη, όπου έδωσαν το παρών προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο. Οι celebrities συνδύασαν απολαυστικά cocktails με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα!

Δες φωτογραφίες:

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Ιωάννα Μπέλλα-Μέγκυ Ντρίο
Έλλη Παπαγγελή-Ιωάννα Μπέλλα

Ιωάννα Μπέλλα – Μέγκυ Ντρίο – Δημήτρης Ουγγαρέζος – Δώρα Γκουγκούση – Έλλη Παπαγγελή

Φωτογραφίες: NDP

The post Ξεκίνησαν τα πρώτα party με celebrities μετά την καραντίνα! Φωτογραφίες appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 71 φορές