Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
Lifestyle 20 Ιουλίου 2020

Έξαλλος ο Mickey Rourke με τον Robert De Nirο: Ορκίζομαι να σε ξεφτιλίσω

Έξαλλος ο Mickey Rourke με τον Robert De Nirο: Ορκίζομαι να σε ξεφτιλίσω Έξαλλος ο Mickey Rourke με τον Robert De Nirο: Ορκίζομαι να σε ξεφτιλίσω Έξαλλος ο Mickey Rourke με τον Robert De Nirο: Ορκίζομαι να σε ξεφτιλίσω
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Έξαλλος είναι Mickey Rourke με τον Robert De Nirο.

Αφορμή στάθηκαν κάποιες δηλώσεις του δεύτερου για τον πρώτο. Ο Mickey Rourke πόσταρε φωτογραφία του ηθοποιού στο instagram κι έγραψε: «Εϊ, Robert De Nirο, σωστά, σε σένα μιλάω, βρ@μοκλαψιάρη. Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες: “Ο Mickey Rourke είναι ψεύτης και λέει μαλ@@@”. Άκου, κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου, ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%. Mickey Rourke, Μάρτυς μου ο Θεός».

Η κόντρα τους ξεκίνησε έναν χρόνο πριν όταν ο Mickey Rourke δήλωσε πως ο σκηνοθέτης Martin Scorsese τον ήθελε για να παίξει στην ταινία του «The Irishman», αλλά ο Robert De Nirο αρνήθηκε να παίξει μαζί του.

Ο Mickey Rourke έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πόσο θαυμάζει τον 76χρονο ηθοποιό ωστόσο η συνεργασία τους το 1987 στην ταινία «Δαιμονισμένος Άγγελος» τους γέννησε μία κόντρα.

Διαβάστηκε 80 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us