Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 10 Ιουνίου 2020

Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «Live News»: «Όσα γράφτηκαν σήμερα για την κόρη μου είναι ανυπόστατα και ψευδή» Βίντεο

Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «Live News»: «Όσα γράφτηκαν σήμερα για την κόρη μου είναι ανυπόστατα και ψευδή» Βίντεο Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «Live News»: «Όσα γράφτηκαν σήμερα για την κόρη μου είναι ανυπόστατα και ψευδή» Βίντεο Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «Live News»: «Όσα γράφτηκαν σήμερα για την κόρη μου είναι ανυπόστατα και ψευδή» Βίντεο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων έχει μονοπωλήσει από το πρωί της Τετάρτης η είδηση πως η 26χρονη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, διοργάνωσε μεγάλο πάρτι στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και διέσπειρε τον κορονοϊό.

Μετά την ανακοίνωση του δικηγόρου της 26χρονης που διέψευδε ότι η ίδια διέσπειρε τον ιό COVID-19, αφού νόσησε και θεραπεύτηκε όσο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Νατάσσα Θεοδωρίδου έκανε τη δική της δήλωση μέσα από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News«.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου».

Δες το βίντεο:

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου έδωσε τη δική της απάντηση.

The post Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «Live News»: «Όσα γράφτηκαν σήμερα για την κόρη μου είναι ανυπόστατα και ψευδή» Βίντεο appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 53 φορές