Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019
Lifestyle 10 Ιουλίου 2018

Νέες κατηγορίες. Μήνυση κατά του Johnny Depp επειδή χτύπησε συντελεστή

Νέες κατηγορίες. Μήνυση κατά του Johnny Depp επειδή χτύπησε συντελεστή Νέες κατηγορίες. Μήνυση κατά του Johnny Depp επειδή χτύπησε συντελεστή
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Οι κατηγορίες εναντίον του Johnny Depp δεν σταματούν!

Ο Gregg «Rocky» Brooks, ένας συντελεστής της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Depp, «City of Lies», αποκαλύπτει σε αγωγή που κατέθεσε, ότι ο ηθοποιός του έδωσε μπουνιά δυο φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σύμφωνα με την Guardian.

Σύμφωνα με τον Brooks, τον Απρίλιο του 2017, ο σκηνοθέτης Brad Furman του ζήτησε να πει στον Depp ότι τα γυρίσματα είχαν τελειώσει για εκείνη τη μέρα, επειδή η σκηνή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε ο Depp, άρχισε να βρίζει και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πλευρό.

O Brooks αποκάλυψε ότι ο Depp μύριζε αλκοόλ και έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οταν πήγε να αμυνθεί ο Brooks, ο ηθοποιός τότε του φώναξε: «Θα σου δώσω εκατό χιλιάδες δολάρια για μου δώσεις κι εσύ μπουνιά στο πρόσωπο, αμέσως τώρα».

Την επόμενη ημέρα, ο Brooks επέστεψε στο πλατό, όπου του ζητήθηκε να υπογράψει μια δήλωση που έγραφε ότι δεν θα έκανε μήνυση για το περιστατικό. Ο Brooks αρνήθηκε και τότε απολύθηκε αμέσως.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Brooks υπέφερε από ταπείνωση, αδικία, σωματικούς και πνευματικούς πόνους από το περιστατικό.

Οι εκπρόσωποι του Depp δεν ανταποκρίθηκαν στην αγωγή, δεν έχουν σχολιάσει ακόμα.

Διαβάστηκε 107 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us