Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
Lifestyle 31 Μαΐου 2020

Ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει στον Alpha και την επόμενη σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει στον Alpha και την επόμενη σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού Ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει στον Alpha και την επόμενη σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού Ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει στον Alpha και την επόμενη σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το αν θα ανανεώσει ή όχι ο Άκης Πετρετζίκης τη συνεργασία του με τον Alpha για τη νέα σεζόν. Με μια επίσημη ανακοίνωση, ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον δημοφιλή σεφ για ακόμη έναν χρόνο.

Διάβασε αναλυτικά την ανακοίνωση του Alpha:

Χάρη στον Άκη Πετρετζίκη αγαπήσαμε τη μαγειρική και μάθαμε ότι «εάν επιλέξεις τα κατάλληλα υλικά και ακολουθήσεις ένα-ένα τα βήματα, δεν γίνεται παρά να πετύχει η συνταγή»!

Ο αγαπημένος σεφ παραμένει στην οικογένεια του Alpha και την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η πιο επιτυχημένη συνταγή είναι αυτή που αντέχει στον χρόνο.

Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε με τον Άκη τις υπέροχες και πρωτότυπες συνταγές του!

The post Ο Άκης Πετρετζίκης παραμένει στον Alpha και την επόμενη σεζόν – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 15 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us