Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
Lifestyle 21 Νοεμβρίου 2020

Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της μικρής Αναστασίας – Με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο

Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της μικρής Αναστασίας – Με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της μικρής Αναστασίας – Με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της μικρής Αναστασίας – Με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

prezerakou

H Αναστασία, που νοσηλεύεται στο Χιούστον των ΗΠΑ προκειμένου να λάβει θεραπεία για την επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο που διαγνώστηκε, κάνει το σήμα της νίκης και δείχνει ότι είναι πολεμίστρια.

Η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου δέχτηκε ένα μεγάλο κύμα αγάπης και συμπαράστασης από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η περιπέτεια της υγείας της.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου ευχαρίστησε τον κόσμο και σημείωσε στο προφίλ της: «Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία και το ότι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας…στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πια. Ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου ηλιόλουστα πλάσματα».

Δείτε τη μικρή Αναστασία να κάνει το σήμα της νίκης

 

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us