Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
Lifestyle 15 Ιουλίου 2020

Στέλιος Μάινας: Ο φόβος για τον κορονοϊό και η ενασχόληση με την πολιτική

Στέλιος Μάινας: Ο φόβος για τον κορονοϊό και η ενασχόληση με την πολιτική Στέλιος Μάινας: Ο φόβος για τον κορονοϊό και η ενασχόληση με την πολιτική Στέλιος Μάινας: Ο φόβος για τον κορονοϊό και η ενασχόληση με την πολιτική
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στέλιος Μάινας κορονοϊός

Ο Στέλιος Μάινας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not» εξομολογήθηκε τον φόβο που νιώθει λόγω του κορονοϊού, αποκάλυψε αν έφυγε ποτέ από κάποια δουλειά και απάντησε στο αν θα ασχολούνταν με την πολιτική.

«Φοβήθηκα και ομολογώ πως εξακολουθώ να φοβάμαι με τον κορονοϊό».  Έχει αποχωρήσει από κάποια δουλειά; «Έχω φύγει από δουλειά την πρώτη ημέρα πρόβας. Αν φύγεις μία εβδομάδα πριν την παράσταση είσαι πάρα πολύ ανεύθυνος άνθρωπος. Γιατί είδα ότι αυτό που μου δόθηκε δεν ήταν αυτό που ήθελα, έκανα λάθος και αποχώρησα»

Όσο για το αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική απάντησε: «Δεν μπορώ να το κάνω. Κάνω μια εξίσου σοβαρή δουλειά με την πολιτική. Δεν μπορείς να βάλεις κάτω από μία μασχάλη δύο καρπούζια, δεν γίνεται. Είναι δύο πολύ σοβαρά πράγματα. Αν θα γινόμουν πολιτικός θα αφιερωνόμουν σε αυτό».

Διαβάστηκε 26 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us