Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 21 Νοεμβρίου 2020

Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: Χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό (video)

Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: Χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό  (video) Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: Χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό (video) Συγκλονίζει η Αμαρυλλίς: Χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό (video)
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στον καναπέ του «Πρωινό» κάθισε η Αμαρυλλίς και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για το πως βίωσε την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Πέρασα τον κορονοϊό μέσα Ιουλίου. Ταλαιπωρήθηκα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι μου συνέβησαν δύο μαζί γιατί έπρεπε να κάνω μία επέμβαση και είχα κι αυτήν και τον κορονοϊό γιατί δεν ήξερα ότι τον είχα. Είχα μια προγραμματισμένη επέμβαση, όχι κάτι σημαντικό κι έκανα τον προχειρουργικό έλεγχο για Covid αλλά το είχα κολλήσει την προηγούμενη ημέρα από το χειρουργείο από ένα κοντινό μου πρόσωπο που είχε έρθει από το εξωτερικό. Βγήκε αρνητικό το τεστ και χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό.

Εκεί ήταν το δύσκολο για εμένα και κατά τα άλλα ήταν σαν μια γρίπη, δεν είχα βήχα, ούτε κάτι στα πνευμόνια. Για εμένα μιλάω. Ευτυχώς δεν κόλλησα κανένα. Είχα πυρετό, κόπωση στο σώμα, ανοσμία και αυγεσία. Δεν το είχα πει σε κανένα μέχρι τώρα.»

Διαβάστηκε 40 φορές