Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 29 Μαΐου 2020

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό! [video]

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό! [video] Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό! [video] Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό! [video]
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Την Βάλια Χατζηθεοδώρου υποδέχτηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης» μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή και αναφέρθηκε στην όμορφη σχέση της με τον frontman των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό.

«Είναι καλά. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες η αλήθεια είναι. Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού. Μας βρήκε μαζί το lockdown, οπότε μείναμε παραπάνω χρόνο μαζί. Καλά πάει. Θα δούμε. Έμαθα πώς συγκατοικούσε με τον Ανδρέα… Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Δεν μου φτιάχνει κανένα γεύμα της μέρας, αλλά βγαίνει έξω για να μου φέρνει φαγητό…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

The post Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό! [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 20 φορές