Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Lifestyle 29 Μαΐου 2020

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τις φίλες της, μετά το τέλος της καραντίνας! [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τις φίλες της, μετά το τέλος της καραντίνας! [pics] Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τις φίλες της, μετά το τέλος της καραντίνας! [pics] Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τις φίλες της, μετά το τέλος της καραντίνας! [pics]
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Μόλις πριν τέσσερις ημέρες, τα καταστήματα εστίασης επιτέλους άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν κόσμο για καφέ, για φαγητό ή για ποτό. Οι Έλληνες celebrities και όχι μόνο, μετά από δύο μήνες καραντίνας, κατάφεραν να βγουν με τους φίλους τους ή με τους συντρόφους τους και να περάσουν υπέροχα! Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έμεινε σπίτι της πριν το επίσημο lockdown, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της νόσησαν από τον Covid-19, επιτέλους βγήκε έξω!

Το βράδυ της Πέμπτης, η μελαχρινή καλλονή έβαψε τη ρίζα της, έβαλε τα καλά της και έκανε μια βραδινή έξοδο μετά από… πολύ καιρό! Η Χριστίνα κανόνισε μαζί με τις κολλητές της Μαρίνα Βερνίκου και Βάσια Κωσταρά και πήγαν για φαγητό σε γνωστό gourmet εστιατόριο της πρωτεύουσας. Οι τρεις φίλες απόλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ, τρώγοντας σούσι και συζητώντας όλα τους τα νέα, κάτι που τους είχε λείψει πολύ!

The post Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τις φίλες της, μετά το τέλος της καραντίνας! [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστηκε 13 φορές