Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022
Live 07 Αυγούστου 2018

Το 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στο λιμανάκι των Καλυβών

Το 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στο λιμανάκι των Καλυβών Το 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στο λιμανάκι των Καλυβών
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά στις 10 Αυγούστου

, 8μ.μ. στο Λιμανάκι Καλυβών Αποκορώνου Χανίων. Έλα κι εσύ στη µεγάλη συνάντηση αγώνα της νεολαίας, στο Φεστιβάλ µας που φέτος είναι αφιερωµένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ηρωικού ΚΚΕ και στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ!

Έλα κι εσύ στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ µας! Απευθυνόμαστε σε κάθε νέο και νέα της επαρχίας που αναγκάζεται από μικρή ηλικία να εργάζεται αμέτρητες ώρες, χωρίς να του δίνεται το δικαίωμα στην διασκέδαση, στην άθληση, στον ελεύθερο χρόνο, στην ζωή. Σε κάθε νέο και νέα που αγωνία για το μέλλον του, που θέλει να παλέψει για δωρεάν αθλητικές εγκαταστάσεις, σύγχρονα σχολικά κτήρια και υποδομές.

Απευθύνουµε κάλεσµα διεκδίκησης και αγώνα σε κάθε νέο και νέα που σήµερα προβληµατίζεται µε όσα αντιµετωπίζει στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή του. «Μπορεί να αλλάξει κάτι;», «µπορεί ο λαός να καθορίσει τις εξελίξεις προς όφελός του;». Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ απαντάµε κατηγορηµατικά: Ναι! Μαζί µπορούµε να κατακτήσουµε ένα δίκαιο, όµορφο µέλλον.

Στο Φεστιβάλ µας έχει θέση κάθε νέος και νέα που δεν βολεύεται µε τη ζωή που του ετοιµάζουν το σύστηµα, η ΕΕ, οι κυβερνήσεις και τα κόµµατα που τους υπηρετούν.

Δεν τους χαρίζουµε τη ζωή και το µέλλον µας! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βάλει υποθήκη τη ζωή της σηµερινής νεολαίας, συµφωνώντας για αντιλαϊκά µέτρα µέχρι το 2060! Σε αυτό το δρόµο συναντιέται µε τη ΝΔ. Και οι δύο δουλεύουν για τους ίδιους, για τους λίγους που ζουν µέσα στα πλούτη που βγαίνουν από την εκµετάλλευση των πολλών! Διεκδικούµε όλα όσα έχουµε ανάγκη, παλεύουµε για µία ζωή µε σύγχρονα δικαιώµατα στη µόρφωση, στη δουλειά, στην αναψυχή, στον Πολιτισµό, στον Αθλητισµό.

Στο Φεστιβάλ µας έχει θέση κάθε νέος και νέα που δεν ανέχεται το έγκληµα των ιµπεριαλιστικών πολέµων, που δεν ανέχεται το Αιγαίο να γίνεται υγρό νεκροταφείο και η Ελλάδα αποθήκη ψυχών. Δεν δεχόµαστε η χώρα µας να γίνεται ορµητήριο για τους πολέµους των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.

Το Φεστιβάλ στήνεται µε το µεράκι, την εθελοντική σχεδιασµένη δουλειά χιλιάδων νέων, στηρίζεται στην ενίσχυση χιλιάδων ανθρώπων! Έχει γίνει θεσµός γιατί αγκαλιάζεται από δεκάδες χιλιάδες, αλλά και γιατί το µήνυµα που φέρνει είναι ανατρεπτικό, ξεχωριστό, ελπιδοφόρο. Γιατί είµαστε σίγουροι: Ό,τι σήµερα φαντάζει ακίνητο, θα κινηθεί. Ο καπιταλισµός είναι το χτες. Ο σοσιαλισµός είναι το µέλλον!

Τo Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Λιμανάκι Καλυβών Αποκορώνου θα περιλαμβάνει:

 

Παρουσίαση ερευνητικής εργασίας μαθητών Λυκείου Βάμου-Γυμνασίου Βρυσσών με θέμα: «Είναι αλήθεια αυτά που γράφουν τα σχολικά βιβλία;»
Προβολή ταινίας αφιερωμένη στους τελευταίους αντάρτες της Ευρώπης, Τζομπανάκη Γιώργο και Μπλαζάκη Σπύρο, που μιλάνε οι ίδιοι για την ζωή τους
Πολιτική Ομιλία από τον Αγριμάκη Σπύρο μέλος του Γ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ
Μεγάλο Κρητικό γλέντι

Διαβάστηκε 1148 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 07 Αυγούστου 2018
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram