Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
Μουσικά Νέα 14 Δεκεμβρίου 2015

FUNDRACAR ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ «LUX»

Βαθμολογήστε
(2 ψήφοι)

FUNDRACAR
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ «LUX»

Special guests:
FLECK -EISVOLEAS - NIKITAS KLINT( X-RAY )-C.KRITIKOS ( BAD BID ) -LARRY (PANTOMIMA)

Οι FUNDRACAR επιστρέφουν στο ιστορικό stage του Κύτταρου για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου studio album τους με τίτλο LUX . Μαζί τους σε αυτή τη γιορτή θα βρίσκονται επι σκηνής όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό οπως FLECK -EISVOLEAS - NIKITAS KLINT( X-RAY )-C.KRITIKOS ( BAD BID ) -LARRY (PANTOMIMA) παρουσιάζοντας το νέο υλικό αλλά και το σύνολο της μεχρι τωρα μουσικης πορείας τους..

Η φάση είναι FUNDRACAR, η φάση είναι L U X

LOVE UNTIL X-TERMINATION

Ολη η μέθη και η έκσταση της σκηνής πλαισιωμένη απο μουσικές που προκαλούν δονήσεις, με τον αντίστοιχο ανατρεπτικό - πολλές φορές προκλητικό στίχο-, βγαίνει συμπυκνωμένη ως ακαριαίο γεγονός που δεν αφήνει αμέτοχο τον θεατή ..

Αντικαθεστωτικοί στον ήχο, ήχο προσωπικό που σου κολλάει, χωρίς να σνομπάρουν κανένα είδος μουσικής συσπειρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους .. RIFFS από την κόλαση , τετράγωνο μπάσο δυναμίτης, βουκολικά πνευστά και rave syths δημιουργούν ενα psych reggae παραλλήρημα που σε συνδυασμό με την Punk αισθητική και ενέργεια της μπάντας σε απογειώνει τα live σε στραγγίζουν, αδειάζεις τριπάρεις βιώνοντας μια θρησκευτική εμπειρία καλύτερη απο την κάθε εκκλήσια . OM

Ετοιμαστείτε για μια δυνατή Live εμπειρία...

«LUX» Full Album: https://www.youtube.com/playlist?list=PLDSxbfqER7UePxz6-nTixTRt-jNqZaAO_
F/b Event: https://www.facebook.com/events/1513786835614772/

Γενική τιμή εισόδου 8 ευρώ ..
Πόρτες: 22.00

Διαβάστηκε 2282 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Ιανουαρίου 2016

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us