Σάββατο, 30 Μαΐου 2020
Οικονομία 26 Σεπτεμβρίου 2017

Επενδύσεις στον Άγιο Νικόλαο σκέφτεται ο Αμπράμοβιτς

Επενδύσεις στον Άγιο Νικόλαο σκέφτεται ο Αμπράμοβιτς Επενδύσεις στον Άγιο Νικόλαο σκέφτεται ο Αμπράμοβιτς Επενδύσεις στον Άγιο Νικόλαο σκέφτεται ο Αμπράμοβιτς
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στα νερά του Κόλπου Μεραμβέλλου αγκυροβόλησε την περασμένη Πέμπτη το πολυτελές

γιοτ του ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς. Το Eclipse, μήκους 163 μέτρων και αξίας 340 εκατ. ευρώ, έδεσε ανοιχτά του Αγίου Νικολάου και η παρουσία του συγκεκριμένου σκάφους φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ανατολή ο ιδιοκτήτης του Eclipse επέλεξε να αγκυροβολήσει κάτω από τα «Πλευρά» για να έχει θέα προς την τεράστια έκταση γης, ιδιοκτησίας της ρωσικών συμφερόντων εταιρείας «Mirum», που μόλις πρόσφατα έλαβε το πράσινο φως από την κυβέρνηση, για να προχωρήσει στην επένδυση ύψους 408 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αμπράμοβιτς έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη προχώρησε σε επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα και ειδικά στον τουρισμό (αγοράζοντας ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο κλπ.), ενώ αναζητούσε και κατάλληλη έκταση για την κατασκευή υπερπολυτελών κατοικιών για να τις πουλήσει σε εκατομμυριούχους Ρώσους και όχι μόνο.

Φαίνεται ότι τα «Πλευρά» έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του μιας και προχωρεί προς υλοποίηση το επενδυτικό αυτό σχέδιο της «Mirum». Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Αμπράμοβιτς προσεκλήθη από την κεφαλή της Μirum και δείπνησαν στη μεγάλη, παραλιακή βίλα που διαθέτει ο δεύτερος, στο δρόμο προς Πλάκα. Και τόσο εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τόπου, που εφόσον κλείσει τελικά η συμφωνία και αποφασίσει να επενδύσει κεφάλαια στα Πλευρά, δεν αποκλείεται να αγοράσει και τη βίλα.

Διαβάστηκε 238 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us