Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
Οικονομία 29 Σεπτεμβρίου 2017

Μοίρασαν τα υπουργεία στη Γερμανία, ποια παίρνει το FDP και ποια οι Πράσινοι

Μοίρασαν τα υπουργεία στη Γερμανία, ποια παίρνει το FDP και ποια οι Πράσινοι Μοίρασαν τα υπουργεία στη Γερμανία, ποια παίρνει το FDP και ποια οι Πράσινοι Μοίρασαν τα υπουργεία στη Γερμανία, ποια παίρνει το FDP και ποια οι Πράσινοι
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των ηγετικών ομάδων των Φιλελευθέρων

(FDP) και των Πρασίνων, κατά την οποία συμφωνήθηκε και η κατανομή των υπουργείων, δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα «Rheinische Post».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο ήδη φρόντισε να διαψεύσει το FDP, στη συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής των Φιλελεύθερων, Κρίστιαν Λίντνερ, ο αντιπρόεδρος Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, αλλά και η γενική γραμματέας Νίκολα Μπέερ. Από την άλλη πλευρά βρέθηκαν οι συμπρόεδροι των Πρασίνων, Τζεμ Έζντεμιρ και Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ, όπως και ο υπουργός Περιβάλλοντος του Σλέσβιγκ-Χολστάιν, Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο έγγραφο αναφέρεται ότι το FDP θα εξασφαλίσει τα υπουργεία Οικονομικών, Δικαιοσύνης και ένα νέο υπερ-υπουργείο Τεχνολογίας, Παιδείας και Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ οι Πράσινοι τα υπουργεία Εξωτερικών, Αναπτυξιακής Βοήθειας και επίσης ένα νέο υπερ-υπουργείο Περιβάλλοντος και Προστασίας του Καταναλωτή.

Διαβάστηκε 262 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us