Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
Παράξενα 08 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν θα πιστεύετε ποιο σημείο στο αεροδρόμιο έχει τα περισσότερα μικρόβια!

Δεν θα πιστεύετε ποιο σημείο στο αεροδρόμιο έχει τα περισσότερα μικρόβια! Δεν θα πιστεύετε ποιο σημείο στο αεροδρόμιο έχει τα περισσότερα μικρόβια!
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το 2001, ο «βομβιστής παπουτσιών» Ρίτσαρντ Ρέιντ προσπάθησε να τους δολοφονήσει όλους σε μια πτήση

από το Παρίσι στο Μαϊάμι με εκρηκτικά που που είχε κρύψει στα παπούτσια του. Ευτυχώς, απέτυχε. Όταν συνελήφθη ο Ρέιντ, οι αρχές βρήκαν στα παπούτσια του 100 γραμμάρια πλαστικών εκρηκτικών. Από τότε, το να βγάζουμε τα παπούτσια μας στον έλεγχο, έχει γίνει μέρος της διαδικασίας ασφαλείας στα αεροδρόμια παγκοσμίως.

Καθώς λοιπόν πλέον στα πλαστικά καλάθια, στα οποία τοποθετούνται προσωπικά αντικείμενα των επιβατών όταν περνούν από έλεγχο, τοποθετούνται παπούτσια -που από μόνα τους είναι μια σοβαρή εστία μικροβίων-, συσκευές και αντικείμενα παντός είδους, πολυχρησιμοποιημένα που σπανίως πλένονται ή δεν έχουν απολυμανθεί ποτέ, το σημείο αυτό έχει καταστεί πλέον και επίσημα, το πιο βρώμικο σημείο του αεροδρομίου!

Τα πλαστικά αυτά καλάθια είναι ικανά να μεταφέρουν επικίνδυνους ιούς για την υγεία και βέβαια η αντίστασή μας σε αυτούς μειώνεται συνεχώς όσο δεν τηρούμε τους κανόνες ατομικής υγιεινής.

Διαβάστηκε 702 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us