Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 275
Σχέσεις 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μην αναρωτιέστε.. Έρευνα απάντησε στο ερώτημα αν το μέγεθος του μετράει στον οργασμό σου!

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Μάλλον άσχημα νέα για μερικά αγόρια εκεί έξω! Νέα επιστημονική έρευνα κατέληξε πως το μέγεθος τελικά ΜΕΤΡΑΕΙ...τουλάχιστον σε μερικές γυναίκες.

Για την έρευνα οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Δυτικής Σκοτίας συμπεριέλαβαν 323 γυναίκες και κατέγραψαν όσα έκαναν στην ερωτική τους ζωή τον τελευταίο μήνα. Έτσι σημείωσαν αναλυτικά πόσο συχνά είχαν οργασμό, τι είδους οργασμό και το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.
Σύμφωνα με τα ευρήματα οι γυναίκες που είχαν κολπικούς οργασμούς είχαν μεγαλύτερη ευκολία για να έρθουν σε οργασμό με έναν άντρα προικισμένο με πιο μακρύ μόριο.

Ακόμη οι γυναίκες που προτιμούσαν να έρχονται σε οργασμό με διείσδυση -και όχι με στοματικό έρωτα- ανέφεραν πως ήταν πιο εύκολο να ολοκληρώσουν με κάποιον που το μέγεθος τοςυ ήταν πάνω από το μέσο όρο.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως το θέμα του μεγέθους έχει σημασία για τις γυναίκες που βιώνουν κολπικούς οργασμούς. Αν ο σύντροφός σου δεν είναι και κατέχει το ρεκόρ μεγέθους που έχεις δει απλά πες του να δώσει περισσότερη σημασία στην κλειτορίδα σου.

Πηγή: http://www.queen.gr

 

Διαβάστηκε 1374 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 15 Οκτωβρίου 2014

Διαβάστε Ακόμα

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us