Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
Σχέσεις 23 Νοεμβρίου 2017

Η χρήση αυτής της ουσίας ανεβάζει τη λίμπιντο

Η χρήση αυτής της ουσίας ανεβάζει τη λίμπιντο Η χρήση αυτής της ουσίας ανεβάζει τη λίμπιντο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Υπάρχει μια πιθανή σύνδεση ανάμεσα στη μαριχουάνας και τη λίμπιντο.

Μια νέα έρευνα αναφέρει πως αυτοί που καπνίζουν μαριχουάνα κάνουν περισσότερο σεξ. Αυτό ισχύει τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες.

H ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Stanford δημοσίευσαν τη μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine. Οι μελετητές ανέλησαν τα δεδομένα από 50,000 Αμερικανούς οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήματα που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους συνήθειες και φυσικά αν έκαναν χρήση κάνναβης. Εκείνοι που έκαναν μακροχρόνια χρήση μαριχουάνας είχαν περισσότερη όρεξη για σεξ σε σχέση με αυτούς που δεν έκαναν καθόλου.

Οι άνδρες που κάπνιζαν καθημερινά συμπλήρωσαν το ποσοστό 6,9 ενώ εκείνοι που δεν έκαναν χρήση ο μέσος όρος τους δεν ξεπέρασε τις 5,6. Οι γυναίκες που έκαναν χρήση κάνναβης καθημερινά συμπλήρωσαν το 7,1 ενώ εκείνοι που δεν έκαναν καμία χρήση άγγιξαν τις 6 φορές.

Με άλλα λόγια αυτοί που κάνουν χρήση κάνναβης έχουν 20% περισσότερη λίμπιντο σε σχέση με αυτούς που δεν καπνίζουν. Ο καθηγητής Μίκαελ Άισενμπεργκ βοηθός καθηγητή στο τμήμα ουρολογίας στο Stanford.

«Πιστεύω αν πεις σε κάποιον ότι έτσι αυξάνεις την λίμπιντο σου κατά 20% θα του φανεί πολύ.»

Όπως για κάθε μελέτη, έτσι και για αυτή ισχύει το ίδιο. Τα αποτελέσματα είναι απλές ενδείξεις. Οι ερευνητές δεν έμειναν στην αιτία, ή στο γιατί όσοι κάνουν χρήση κάνναβης έχουν περισσότερες ορμές, απλά ανέλυσαν τα δεδομένα και κατέληξαν σε κάποια νούμερα. Παλιότερες έρευνες είχαν συσχετίσει τη μαριχουάνα με το πόσο απολαμβάνεις το σεξ.

Διαβάστηκε 184 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

Tel: 6942569789

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Τελευταια Αρθρα