Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
Σχέσεις 10 Νοεμβρίου 2017

Σου ζητάει να κάνετε τρίο

Σου ζητάει να κάνετε τρίο Σου ζητάει να κάνετε τρίο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Μια από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις των ανδρών είναι το τρίο με δυο γυναίκες.

Και τονίζω το δυο γυναίκες, για να μη γίνει μπέρδεμα με το τρίο με δυο άντρες. Δεν έχει καμμία απολύτως σχέση στο μυαλό τους το ένα με το άλλο.

Όταν λοιπόν ο σύντροφος μιας γυναίκας επιθυμεί να κάνει τρίο και της το προτείνει, αυτό που έχει ονειρευτεί είναι ένας συνδυασμός λεσβιακού και ετεροφυλόφυλου σεξ για τα μάτια του μόνο και σε καμία περίπτωση να “αναμετρήσει” τα προσόντα του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του με άλλον άντρα.

Με λίγα λόγια ο άντρας έχει φαντασίωση να έχει στο κρεβάτι του δυο γυναίκες πρόθυμες να κάνουν σεξ και μεταξύ τους και μαζί του και να τους αρέσει όλο αυτό πολύ.

Φρίκαρες με την ιδέα; Το παν είναι η προσέγγιση στα πράγματα. Το πρώτο σοκ μπορεί να σε θέλει να κοιτάζεις γύρω σου βλέμμα απελπισίας ή να προσπαθείς να απαντήσεις με ηρεμία ενώ το Threesome κάνει αντίλαλο στο κεφάλι σου.

Ο γαλλικός ερωτισμός είναι απενεχοποιημένος εδώ και αιώνες και αγκαλιάζει ήθη με φινέτσα και απαλλαγμένα από τις πρόστυχες ταμπέλες τους. Η Αμερικανίδα συγγραφέας Pamela Drukerman, μετακόμισε από τις ΗΠΑ και πλέον ζει μόνιμα στο Παρίσι. Η Pamela, επηρεασμένη από τις κοινωνικές της συναναστροφές αποφάσισε να προσφέρει στο σύζυγο της ένα πολύ ξεχωριστό για τα 40α του γενέθλια: Ένα threesome.

Κάπου ανάμεσα στις προσωπικές της ανησυχίες, στο σεξουαλικό άνοιγμα που επιχειρεί, στους φόβους της και τα κομίκ στοιχεία τα οποία συμπεριλαμβάνει η απόφαση της να μοιραστεί τον άντρα της μια άλλη γυναίκα, ίσως κάπου εδώ βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Διαβάστηκε 207 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

Tel: 6942569789

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Τελευταια Αρθρα