Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1680
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 275
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 961
Συνταγές

Συνταγές

Συνταγές 05 Απριλίου 2015

3 μυστικά για τέλειες ψητές πατάτες!!

patates pshtesΗ ψητή πατάτα αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για τα κρεατικά και τα πουλερικά, όπως και να τα έχουμε μαγειρέψει, ακόμα και για τα ψάρια, ενώ μπορεί να μετατραπεί και σε ένα ιδανικό κυρίως πιάτο, αφού μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας ή με ό,τι έχετε στο ψυγείο σας. Εμείς σας δίνουμε συμβουλές για να φτιάξετε τις νοστιμότερες ψητές πατάτες και ιδέες για το πιο λαχταριστό γαρνίρισμα. Η σωστά ψημένη πατάτα πρέπει να έχει τραγανή κρούστα, ενώ το εσωτερικό της να διατηρείται μαλακό. Μπορείτε να την ψήσετε με 3 τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 981 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 03 Απριλίου 2015

Συνταγή για τα πιο εύκολα και νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια!

easter koulourakiaΑν και διανύουμε περίοδο νηστείας, ωστόσο σιγά σιγά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα φαγητά του Πάσχα, αλλά και για τα γλυκά.

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 973 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 01 Απριλίου 2015

Τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα και καρύδια!!

tsoureki1Συστατικά

500 γρ. αλεύρι για τσουρέκια + 50 γρ. για τη μαγιά
150 γρ. μέλι
150 γρ. νερό
1,5 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
100+50 γρ. βούτυρο
2 αυγά
ξύσμα πορτοκαλιού
15 γρ. μαγιά
10 γρ. μαχλέπι
2 βανίλιες
1,5 γρ. μαστίχα
1 πρέζα αλάτι

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 995 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 30 Μαρτίου 2015

Μεσογειακές και Σαρακοστιανές προτάσεις!!

Με αφορμή την περίοδο της Σαρακοστής, το εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza εμπλουτίζει το μεσογειακό του μπουφέ με νηστίσιμες λιχουδιές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ποικιλία από δροσερές σαλάτες, ζεστά παραδοσιακά εδέσματα και ακαταμάχητα γλυκά αποτελούν τις προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς, ικανοποιώντας παράλληλα όσους ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής και όσους νηστεύουν, στην εξαιρετική τιμή των 24 ευρώ / άτομο.

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 939 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 02 Νοεμβρίου 2014

Χοιρινό «ρόστο» με μπίρα, πετιμέζι και πιπέρια

Χοιρινό «ρόστο» με μπίρα, πετιμέζι και πιπέρια
Πλούσιο σε αρώματα, πικάντικο και γλυκαμένο από το πετιμέζι, αυτό το χοιρινό προορίζεται να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τραπέζι της γιορτής.

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 1082 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 02 Νοεμβρίου 2014

Χοιρινό με κυδώνια, μήλα και κάστανα

Χοιρινό με κυδώνια, μήλα και κάστανα
Το χοιρινό μαρινάρεται πρώτα σε μέλι και κρασί και στη συνέχεια σιγομαγειρεύεται παρέα με κάστανα, κυδώνια και μήλα. Το αποτέλεσμα; Θεσπέσιο!

Μερίδες : 6
Χρόνος προετοιμασίας : 45m
Χρόνος ψησίματος : 60m
Έτοιμο σε : 1:45 h
Χρόνος αναμονής : 8 ώρες

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 1077 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 02 Νοεμβρίου 2014

Πικάντικα πιτάκια ανθότυρου με σουσάμι

Πικάντικα πιτάκια ανθότυρου με σουσάμι

Ένα νοστιμότατο και πικάντικο ορεκτικό που κάτω από το τραγανό του φύλλο κρύβει μια υπέροχη γέμιση που συνδυάζει τη βελούδινη γεύση και υφή του ανθότυρου με αρώματα κύμινου και δυόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 1069 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στριφτόπιτα με ανεβατό και πιπεριές

striftopitaTo ανεβατό είναι ένα λευκό, αλοιφώδες τυράκι από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μίγμα των δύο, με πλούσια, κρεμώδη υφή και ελαφρώς πικάντικη γεύση που παράγεται στο Νομό Γρεβενών και στην επαρχία Βοΐου Νομού Κοζάνης.

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 1115 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 09 Μαΐου 2014

Jello Shots, ή αλλιώς Σφηνάκια σε μορφή Ζελέ

Στην Ελλάδα είμαστε γνωστοί για την αδυναμία μας προς τα σφηνάκια, αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο.

Αυτή η συνταγή πρόκειτε για τα jello shots, δηλαδη σφηνάκια ζελέ.

Ο τρόπος δημιουργίας τους είναι άκρως δημιουργικός αλλά και πολύ εύκολος.

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 6766 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)
Συνταγές 09 Φεβρουαρίου 2014

Μπακαλιαράκια σαβόρο

Με ρίζες βενετσιάνικες, το σαβόρο είναι ένα φαγητό που μαγειρεύεται με μικρά συνήθως ψάρια mpakaliaraki

(μπαρμπούνια, σαρδέλες, γόπες και μπακαλιαράκια), κυρίως στα Επτάνησα.
Aπό τη Σιμόνη Καφίρη

1 ώρα και 10 λεπτά n ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 6 άτομα:

1½ κιλό μπακαλιαράκια φρέσκα, μικρά
αλεύρι
1 φλιτζάνι ξίδι δυνατό
1 κουτ. σούπας πελτέ
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
2-3 φύλλα δάφνης
1 κεφάλι σκόρδο
ελαιόλαδο
αλάτι

Διαβάστε περισσότερα...
Διαβάστηκε 1189 φορές
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Διαβάστε Ακόμα

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Πιο Δημοφιλη