Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021
Τέχνες 01 Δεκεμβρίου 2020

Το 3o MUSIC SHOWCASE ΟF GREECE είναι εδώ με το “Project SoundON”!

Το 3o MUSIC SHOWCASE ΟF GREECE είναι εδώ με το “Project SoundON”! Το 3o MUSIC SHOWCASE ΟF GREECE είναι εδώ με το “Project SoundON”! Το 3o MUSIC SHOWCASE ΟF GREECE είναι εδώ με το “Project SoundON”!
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το 3o MUSIC SHOWCASE ΟF GREECE είναι εδώ με το “Project SoundON”!

Στην πιο αμφίβολη περίοδο για τον πολιτισμό και τη δημιουργική βιομηχανία, οι φωνές των ανθρώπων που κρατούν ζωντανή τη μουσική παραγωγή για την επόμενη ημέρα, μοιάζουν
πιο επίκαιρες από ποτέ. Στην 3η του χρονιά, το Music Showcase Greece τοποθετείται σε μία ευαίσθητη εποχή και επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο project. Το “Sound ON”, δίνει βήμα σε μουσικούς παραγωγούς, καλλιτεχνικούς διευθυντές φεστιβάλ, διεθνείς καλεσμένους και φορείς της μουσικής βιομηχανίας και του πολιτισμού. Πραγματεύεται τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην πολιτιστική βιομηχανία, στην αγορά του θεάματος, αλλά και τις αλλαγές που επιφέρει η υγειονομική κρίση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε την κοινωνική διάσταση της ψυχαγωγίας. Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων και με στόχο τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων, το project θα μεταδοθεί ONLINE από τα δίκτυα του MSG, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Tη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Εύα Κουσιοπούλου.

Διαβάστηκε 52 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us