Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τοπικά 29 Ιουνίου 2020

Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνο

Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Διανομή κηπευτικών ειδών στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουνίου κατά τις ώρες 10 π.μ. έως 14:00, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας.

Όπως αναφέρεται είναι απαραίτητη κατά τη διανομή η τήρηση των μέτρων ασφαλείας λόγω κορωνοϊού με την χρήση μάσκας, γαντιών και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας από τους ωφελούμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ρεθύμνης, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή κηπευτικών ειδών (κρεμμύδια, πατάτες, πορτοκάλια), τη Δευτέρα 22/6/2020 από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου - περιοχή Μασταμπά). Πληρ. 2831052191.

Είναι απαραίτητη κατά τη διανομή η τήρηση των μέτρων ασφάλειας λόγω κορωνοϊού από τους ωφελουμένους (μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας) .

Επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή απαραίτητα ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση αν δεν είναι ο ίδιος ο ωφελούμενος».

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστηκε 44 φορές