Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
Τοπικά 16 Οκτωβρίου 2021

Eπίσκεψη του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας στην Υφυπουργό Τουρισμού

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη, επισκέφθηκαν την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδια ατμόσφαιρα σε ανταπόδοση της επίσκεψης της κ. Υφυπουργού κ. Ζαχαράκη πριν από ενάμιση μήνα στην ιστορική Μονή Τοπλού, στο πλαίσιο προώθησης της κρητικής γαστρονομίας και του οινοτουρισμού, ως εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Ο Σεβασμιώτατος ως Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο της Εκκλησίας Κρήτης «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» έθεσε και ανέπτυξε στην Υφυπουργό μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην προβολή και ανάδειξη των Εκκλησιαστικών Μνημείων της Κρήτης, την προώθηση των ποιοτικών μοναστηριακών προϊόντων και την έναρξη συνεργασίας για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς.

Επίσης ο Σεβ. κ. Κύριλλος συζήτησε με την Υφυπουργό Τουρισμού διεξοδικά για τα αναπτυξιακά ζητήματα της Ανατολικής Κρήτης.

Τέλος ο Σεβ ευχαρίστησε θερμά την Υφυπουργό κ. Ζαχαράκη για την εποικοδομητική συνεργασία και ο Ηγούμενος της Μονής Τοπλού Αρχιμ. Αμβρόσιος της επέδωσε την αναμνηστική πλακέτα από τις πρόσφατες επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από τη σφαγή των Πατέρων της Μονής.

 

The post Eπίσκεψη του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας στην Υφυπουργό Τουρισμού first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 6 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram