Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
Τοπικά 27 Νοεμβρίου 2020

Καλλιτέχνες δωρίζουν μικρόφωνα για καλό σκοπό

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Καλλιτέχνες δωρίζουν μικρόφωνα για καλό σκοπό

Μια σειρά από διάσημους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίον και οι Paul McCartneyWeeknd και John Legend δώρισαν αυτόγραφα αλλά και μικρόφωνα τους, στη διαδικτυακή αγορά μουσικών εργαλείων και οργάνων Reverb, με στόχο τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεκαέξι μικρόφωνα θα διατίθενται προς πώληση στο One Mic Reverb Shop, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε 10 προγράμματα μουσικής εκπαίδευσης για νέους που έχουν επηρεαστεί από την Covid-19. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου. 

— Reverb (@reverb) November 25, 2020

Ανάμεσά  στα διάσημα μικρόφωνα βρίσκεται και ένα Shure SM58 περιορισμένης έκδοσης (ένα από τα 300 που έχουν κατασκευαστεί) του Paul McCartney. Ένα μικρόφωνο Telefunken M80 υπογεγραμμένο από τον Legend. Ένα μικρόφωνο Shure SM7B υπογεγραμμένο από το Weeknd, ένα μικρόφωνο sE Electronics V7 υπογεγραμμένο από την Billie Eilish και ένα μικρόφωνο Electro Voice RE20 με την υπογραφή της  Mavis Staples.

Άλλοι καλλιτέχνες που υπέγραψαν μικρόφωνα για την πώληση είναι οι: Haim, Bruno Mars, Kesha, ο Brandon Flowers των Killers, Leon Bridges, Black Pumas, H.E.R., J Balvin, Alanis Morissette, Damon Albarn και Amy Lee των Evanescence.

Οι 10 οργανισμοί που θα λάβουν τις δωρεές από τα χρήματα των πωλήσεων είναι οι:

  1.  Afrorack,
  2.  Circles & Ciphers,
  3.  Class Act Detroit,
  4. Guitars Over Guns,
  5. Karam Foundation,
  6.  Old Town School of Folk Music,
  7. the Otis Redding Foundation,
  8. Today’s Future Sound,
  9.  Save the Music Foundation και
  10. Women’s Audio Mission.

Ένα μέρος των πωλήσεων στο Reverb πηγαίνει στο Reverb Gives, το οποίο συμβάλλει στη αγορά μουσικών οργάνων σε προγράμματα μουσικής για νέους σε όλο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Rolling Stone

www.ert.gr

Διαβάστηκε 25 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us