Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
Τουρισμός 14 Μαρτίου 2018

Το αεροδρόμιο Αθηνών καλύτερο της Ευρώπης στην ικανοποίηση επιβατών

Το αεροδρόμιο Αθηνών καλύτερο της Ευρώπης στην ικανοποίηση επιβατών Το αεροδρόμιο Αθηνών καλύτερο της Ευρώπης στην ικανοποίηση επιβατών
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Αναρίθμητα πλέον είναι τα βραβεία που έχει αποσπάσει το αεροδρόμιο της Αθήνας, σε πολλά επίπεδα,

από την ικανοποίηση των επιβατών μέχρι και το μάρκετινγκ, με τις πρωτοποριακές δράσεις που υλοποιεί.

Η τελευταία διάκριση ήρθε από τα ετήσια βραβεία ASQ του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αεροδρομίων (Airports Council International / ACI World), τα οποία αναγνωρίζουν τα καλύτερα αεροδρόμια διεθνώς σύμφωνα με την ικανοποίηση των επιβατών σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εκεί, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ευρώπη, στην κατηγορία του (15-25 εκατ. επιβατική κίνηση).

Είναι μια διάκριση με ξεχωριστή αξία, καθώς τα βραβεία ASQ του ACI World αποτελούν παγκοσμίως την κορυφαία μέθοδο μέτρησης και αποτύπωσης της ικανοποίησης των επιβατών, εξετάζοντας 34 βασικούς δείκτες απόδοσης σε υπηρεσίες και προϊόντα των αεροδρομίων παγκοσμίως. Στο πρόγραμμα ASQ συμμετέχει το 74% των 100 αεροδρομίων με τη μεγαλύτερη κίνηση παγκοσμίως και οι απόψεις των επιβατών λαμβάνονται κατά την ημέρα του ταξιδιού τους. Το 2017, το πρόγραμμα συμπεριέλαβε συνολικά 343 αεροδρόμια από 84 χώρες.

«Η πρώτη θέση στην Ευρώπη στο πλαίσιο αυτού του κορυφαίου θεσμού του ACI-ASQ μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Μετράμε την ικανοποίηση των χρηστών μας από την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου επιτυγχάνοντας διαχρονικά υψηλές αξιολογήσεις ανάμεσα στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Η σπουδαία αυτή διάκριση όμως φέτος αποτελεί την επιβράβευση από τους επιβάτες μας του επενδυτικού προγράμματός μας για την αισθητική, λειτουργική και εμπορική αναβάθμιση των χώρων του αεροδρομίου των τελευταίων ετών. Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας, συνεχίζουμε, και το 2018-2019, την υλοποίηση του προγράμματος αυτού με πρόσθετες επενδύσεις και υπηρεσίες για τους ταξιδιώτες μας,» ανέφερε σχετικά ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης.

Διαβάστηκε 118 φορές

Διαβάστε Ακόμα

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us


Πιο Δημοφιλη