Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
Κόσμος 20 Ιουλίου 2020

«Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις σε βάρος μου» δηλώνει ο Τραμπ

«Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις σε βάρος μου» δηλώνει ο Τραμπ «Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις σε βάρος μου» δηλώνει ο Τραμπ «Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις σε βάρος μου» δηλώνει ο Τραμπ
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

«Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις σε βάρος μου» δηλώνει ο Τραμπ

Διαφορά της τάξης του 8%, 49% έναντι 41%, υπέρ του Τζο Μπάιντεν σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφει δημοσκόπηση την οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας στο Fox News την χαρακτήρισε ψεύτικη.

«Καταρχάς, δεν χάνω, διότι πρόκειται για ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Ο Μπάιντεν είναι ανίκανος να βάλει στη σειρά δύο προτάσεις».

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει εάν θεωρεί τον Δημοκρατικό υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές «ξεμωραμένο», απάντησε:

«Δεν θέλω να το πω αυτό, θα έλεγα ότι δεν είναι ικανός για να γίνει πρόεδρος. Για να γίνει κανείς πρόεδρος, πρέπει να είναι ατσίδας, να είναι σκληρός και πολλά άλλα πράγματα. Δεν βγαίνει καν από το υπόγειό του».

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφερόταν στο γεγονός ότι ο 77χρονος Τζο Μπάιντεν περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του κλεισμένος στην κατοικία του στην πολιτεία του Ντέλαγουερ.

Μια άλλη δημοσκόπηση, που διεξήχθη από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC και την εφημερίδα Washington Post, καταγράφει μεγαλύτερο προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν επί του Ντόναλντ Τραμπ στην πρόθεση ψήφου, με 55% έναντι 40%.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

www.ert.gr

Διαβάστηκε 50 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us