Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
Κόσμος 29 Μαΐου 2020

«Απειλεί το μέλλον της ελευθερίας στο διαδίκτυο» – Πώς απαντά το Twitter στο διάταγμα Τραμπ για τα social media

«Απειλεί το μέλλον της ελευθερίας στο διαδίκτυο» – Πώς απαντά το Twitter στο διάταγμα Τραμπ για τα social media «Απειλεί το μέλλον της ελευθερίας στο διαδίκτυο» – Πώς απαντά το Twitter στο διάταγμα Τραμπ για τα social media «Απειλεί το μέλλον της ελευθερίας στο διαδίκτυο» – Πώς απαντά το Twitter στο διάταγμα Τραμπ για τα social media
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

sooc Τραμπ

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανάρτηση απάντησε το Twitter στο εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να γίνεται πιο εύκολο να μηνύει κανείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ είχε προαναγγείλει την πρωτοβουλία, έπειτα από την απόφαση του Twitter να «χτυπήσει» δυο αναρτήσεις του, σημειώνοντας πως οι ισχυρισμοί του ήταν αναληθείς.

Από την πλευρά του, το Twitter σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αυτό το διάταγμα είναι μία πολιτική προσέγγιση σε έναν νόμο-ορόσημο. Το άρθρο 230 προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης και βασίζεται στις δημοκρατικές αξίες. Κάθε προσπάθεια μονομερούς παρέμβασης απειλεί το μέλλον της ελευθερίας στο διαδίκτυο».

This EO is a reactionary and politicized approach to a landmark law. #Section230 protects American innovation and freedom of expression, and it’s underpinned by democratic values. Attempts to unilaterally erode it threaten the future of online speech and Internet freedoms.

— Twitter Public Policy (@Policy) May 29, 2020

Διαβάστηκε 4 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us