Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
Κόσμος 17 Ιουλίου 2020

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου για Αγία Σοφία: Προς όφελος των τουριστών η δωρεάν είσοδος

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου για Αγία Σοφία: Προς όφελος των τουριστών η δωρεάν είσοδος Εκπρόσωπος Κρεμλίνου για Αγία Σοφία: Προς όφελος των τουριστών η δωρεάν είσοδος Εκπρόσωπος Κρεμλίνου για Αγία Σοφία: Προς όφελος των τουριστών η δωρεάν είσοδος
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Εκπρόσωπος Κρεμλίνου για Αγία Σοφία: Προς όφελος των τουριστών η δωρεάν είσοδος

Την επίσημη θέση της Ρωσίας σχετικά με την αλλαγή του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας, ότι δηλαδή αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας, επανέλαβε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, την Παρασκευή, σύμφωνα με το Πρακτορείο Anadolu. Πρόσθεσε ωστόσο ότι η απόφαση «θα ωφελήσει τους τουρίστες από το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν πλέον εισιτήρια για την είσοδο στο κτήριο».

Σε συνέντευξή του στο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Avtoradio, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, φέρεται να  είπε ότι «οι άνθρωποι θα μπορούν πλέον να επισκέπτονται τον ιστορικό χώρο δωρεάν», σε αντίθεση με την αγορά των «ακριβών εισιτηρίων» για την είσοδό τους στο Μουσείο.

«Και τώρα δεν θα υπάρχουν εισιτήρια, η είσοδος θα είναι δωρεάν. Από αυτή την άποψη, οι τουρίστες μας θα επωφεληθούν» φέρεται να τόνισε.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ανάφερε ότι «δεν αναμένει ότι το ζήτημα της Αγίας Σοφίας θα επηρεάσει τους δεσμούς μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας».

www.ert.gr

Διαβάστηκε 94 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us