Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
Κόσμος 15 Οκτωβρίου 2021

Ενοχλημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τους ηγέτες για την κλιματική αλλαγή (video)

Ενοχλημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τους ηγέτες για την κλιματική αλλαγή (video) Ενοχλημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τους ηγέτες για την κλιματική αλλαγή (video) Ενοχλημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τους ηγέτες για την κλιματική αλλαγή (video)
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Την ενόχλησή της για τους ηγέτες που «μιλούν αλλά δεν πράττουν» σχετικά με την κλιματική αλλαγή ακούστηκε να εκφράζει η βασίλισσα Ελισάβετ – από μικρόφωνο που δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν ανοικτό. Η 95χρονη βασίλισσα αναμένεται να συμμετάσχει στη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στη Γλασκώβη.

Τα πιο εύστοχα σχόλια η βασίλισσα Ελισάβετ τα κάνει νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά… όπως συνέβη όταν άσκησε κριτική στους ξένους ηγέτες για αδράνεια στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής…

Η 95χρονη Βασίλισσα, με το καινούριο της μπαστούνι, τους επέκρινε ακόμα και για την καθυστέρηση να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προσεχή Σύνοδο για το Κλίμα στη Γλασκώβης.

Μόλις χθες ο εγγονός της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, τα είχε βάλει με τους πλούσιους που ξοδεύουν χρήματα για τουριστικά ταξίδια στο διάστημα.

Ο Μπόρις Τζόνσον, πάντως, έσπευσε να δεσμευτεί αυτή τη φορά ενώπιον μαθητών για ένα πιο πράσινο μέλλον. Ενώ, για την ώρα, θετικά στην πρόσκληση για τη διεθνή Σύνοδο έχουν απαντήσει οι Μπάιντεν, Τριντό, Μόρισον και Πάπας.

Πηγή: ΕΡΤ / Επιμέλεια: Κάλλη Λέκκα

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 13 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram