Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022
Κόσμος 29 Σεπτεμβρίου 2022

Η διαρροή αερίου από τον αγωγό Nord Stream 1 είναι πιθανό να σταματήσει τη Δευτέρα

Η διαρροή αερίου από τον αγωγό Nord Stream 1 είναι πιθανό να σταματήσει τη Δευτέρα Η διαρροή αερίου από τον αγωγό Nord Stream 1 είναι πιθανό να σταματήσει τη Δευτέρα Η διαρροή αερίου από τον αγωγό Nord Stream 1 είναι πιθανό να σταματήσει τη Δευτέρα
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η διαρροή αερίου από τον κατεστραμμένο υποθαλάσσιο αγωγό Nord Stream 1 στην Βαλτική Θάλασσα είναι πιθανό να σταματήσει τη Δευτέρα, δήλωσε στο Reuters η διαχείριστρια εταιρεία του αγωγού.

Ένας εκπρόσωπος της Nord Stream AG τόνισε ότι δεν είναι δυνατό να δοθούν προβλέψεις για τη μελλοντική λειτουργία του αγωγού μέχρι να εκτιμηθεί η ζημιά.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια τέτοια αξιολόγηση μόνο αφού καταφέρει να φτάσει στην περιοχή.

“Μέχρι να υπάρξουν κάποια αποτελέσματα από μια εκτίμηση της ζημιάς, δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Η εκτίμηση της ζημιάς μπορεί να γίνει επί τόπου μόλις καταφέρουμε να πλησιάσουμε την περιοχή. Αυτή τη στιγμή είναι απαγορευμένη ζώνη”, είπε ο εκπρόσωπος.

Παρότι κανένας από τους αγωγούς Nord Stream 1 και 2 δεν χρησιμοποιείτο την ώρα που συνέβησαν οι φερόμενες ως εκρήξεις, ήταν γεμάτοι αέριο που αναβλύζει από τη Βαλτική Θάλασσα μετά τον εντοπισμό των ρωγμών για πρώτη φορά τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 9 φορές
elzh-CNenfrdeitjaruessv

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram