Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
Κόσμος 30 Μαΐου 2020

Νέος τουρκικός παροξυσμός: Τα παιδιά των Τούρκων θα κάνουν κομματάκια όσους στήνουν ενέδρες

Νέος τουρκικός παροξυσμός: Τα παιδιά των Τούρκων θα κάνουν κομματάκια όσους στήνουν ενέδρες Νέος τουρκικός παροξυσμός: Τα παιδιά των Τούρκων θα κάνουν κομματάκια όσους στήνουν ενέδρες Νέος τουρκικός παροξυσμός: Τα παιδιά των Τούρκων θα κάνουν κομματάκια όσους στήνουν ενέδρες
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Νέο… κρούσμα εθνικού παροξυσμού από «μαθητευόμενο» του Ερντογάν.

Ο λόγος για τον τον επικεφαλής των εθνικιστών και αρχηγό του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Πόλης επιτέθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, κατά των απογόνων του Βυζαντίου, όπως χαρακτήρισε τους Έλληνες.

«Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα μιας αυτοκρατορίας που υπήρξε λίκνο πολλών πολιτισμών και πολλών καταπιεσμένων λαών, υπήρξε πηγή της αυτοκρατορίας. Η βυζαντινή αυτοκρατορία ηττήθηκε στο Μαντζικέρτ και η Ανατολία έγινε τουρκική πατρίδα. Πιστεύω πως τα βυζαντινά υπολείμματα θα εξαλειφθούν και κανένα βρώμικο χέρι και καμία βρώμικη φιλοδοξία δεν θα επισκιάσει την κατάκτησή μας. Αυτοί που λένε πως η τυραννία ξεκίνησε το 1453, αυτοί που εποφθαλμιούν την Κωνσταντινούπολη και θέλουν να την πυρπολήσουν και να στήσουν ενέδρες στα σχέδιά μας, θα τους κόψουμε τα χέρια και τα πόδια. Τα παιδιά των Τούρκων μουσουλμάνων θα κάνουν κομματάκια τα παιδιά του Βυζαντίου σε όλα τα μέτωπα και όλα τα επίπεδα», δήλωσε σε μήνυμά του στο twitter ο ακραίος Τούρκος εθνικιστής ηγέτης και εταίρος του προέδρου Ερντογάν.

567 yıl önce İstanbul fethedilmişse bunun asırlara dayanan bir irfan kökü, fetih şuuruna sahip Türk milletinin tarihin ta diplerinden sökün edip gelen bir istikbal tutkusu vardır, münhasıran da belirleyicidir. Fetihçi bir milletten Fatih çıkmış, çağ açıp çağ kapatmıştır.

— Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) May 29, 2020

Διαβάστηκε 6 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us