Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
Χανιά 05 Ιουνίου 2019

Παιδιά δημοτικού πήραν από το σπίτι τους ποτά σε σχολική εκδρομή στα Χανιά

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σύμφωνα με καταγγελία, χθες πραγματοποιήθηκε εκδρομή από δημοτικό σχολείο του νομού Χανίων,

πάλι σε περιοχή εντός των ορίων του νομού. Όταν οι μαθητές του δημοτικού με δασκάλους τους, πήγαν σε εστιατόριο της περιοχής για να φάνε, κάποια από τα παιδιά, τα περισσότερα της ΣΤ΄ τάξης, έβγαλαν κρασί και τσικουδιές που είχαν πάρει από το σπίτι τους!

Η καταγγελία αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου με τον οποίο μίλησε το Flashnews.gr. σύμφωνα με τον οποίο κάποια από τα παιδιά ενδεχομένως πρόλαβαν να πιουν από τα ποτά που είχαν φέρει από το σπίτι, ωστόσο αμέσως έγιναν αντιληπτά από τους δασκάλους που πήραν από τα χέρια τους τα ποτά και ενημέρωσαν τους γονείς των παιδιών.

Δημιουργήθηκε επίσης αναστάτωση και σύγχυση για το αν ένα παιδί μέθυσε σε σημείο να μεταφερθεί σε κέντρο υγείας, ωστόσο σύμφωνα με ενημέρωση από το σχολείο το παιδί δεν διεκομίσθη σε κέντρο υγείας λόγω μέθης αλλά επειδή είχε ανεβάσει πυρετό από ίωση.

Το περιστατικό σε κάθε περίπτωση προκαλεί προβληματισμό γιατί πρόκειται για μικρά παιδιά δημοτικού σχολείου που το τελευταίο που θα έπρεπε να σκέφτονται και να πράττουν είναι η κατανάλωση αλκοόλ, ακόμα και μια γουλιάς.

Διαβάστηκε 160 φορές

Διαβάστε Ακόμα

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us