Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
Κόσμος 26 Σεπτεμβρίου 2021

Σκεπτικισμός από τις Βρυξέλλες και στάση αναμονής για το νέο κυβερνητικό σχήμα στη Γερμανία

Σκεπτικισμός από τις Βρυξέλλες και στάση αναμονής για το νέο κυβερνητικό σχήμα στη Γερμανία Σκεπτικισμός από τις Βρυξέλλες και στάση αναμονής για το νέο κυβερνητικό σχήμα στη Γερμανία Σκεπτικισμός από τις Βρυξέλλες και στάση αναμονής για το νέο κυβερνητικό σχήμα στη Γερμανία
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σκεπτικισμός και στάση αναμονής επικρατεί στις Βρυξέλλες για το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τις εκλογές στη Γερμανία. Το όνομα του νικητή δεν σημαίνει ότι του λύνει τα χέρια. Είναι μόνο το πρώτο βήμα. Οι Ευρωπαίοι περιμένουν να σχηματιστεί κυβέρνηση και να δουν ποιες θα είναι εν τέλει οι συμμαχίες.

Ωστόσο, αυτό που επισημαίνεται είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Όσο περισσότερο τραβήξει ο σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία, τόσο πιο πίσω πάνε ευρωπαϊκές αποφάσεις οι οποίες δεν επιδέχονται καθυστερήσεις.

Ένα από τα βασικά θέματα δεν είναι άλλο από το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο. Αυτό που απεύχονται στις Βρυξέλλες είναι να μην φτάσουμε στην επίσημη έναρξη της γαλλικής προεκλογικής περιόδου βαδίζοντας σε αχαρτογράφητα νερά.

Ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 14 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us

 youtube instagram