Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
Υγεία 07 Απριλίου 2021

Covid19 και εμβόλιο Astrazeneca: Έλληνες επιστήμονες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο μιλούν στο Πρώτο

Covid19 και εμβόλιο Astrazeneca: Έλληνες επιστήμονες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο μιλούν στο Πρώτο Covid19 και εμβόλιο Astrazeneca: Έλληνες επιστήμονες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο μιλούν στο Πρώτο Covid19 και εμβόλιο Astrazeneca: Έλληνες επιστήμονες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο μιλούν στο Πρώτο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Έλληνες γιατροί, ειδικοί, επιστήμονες από πολλές τις γωνίες του πλανήτη μιλούν στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον Θάνο Σιαφάκα για τις εμπειρίες τους με τον covid 19 αλλά και για το εμβόλιο της Astrazeneca.

Σκέψεις, εμπειρίες αλλά και προτάσεις ακούγονται από την κυρία Βασιλική Σονίδου, Πρόεδρο των Ελλήνων γιατρών στη Βρετανία. Η ίδια θεωρεί το εμβόλιο ασφαλές.

Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο κ. Γιώργος Δαδίνος, γιατρός στην Κολωνία και πρώην πρόεδρος των γιατρών Ελλάδας και Κύπρου στη Ρηνανία –Βεστφαλία. Προτιμούμε να συνεχίζουμε με άλλα εμβόλια, είπε χαρακτηριστικά.

Υπό διερεύνηση είναι κάποιες πολύ ιδιαίτερες εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις θρόμβωσης. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε σύνδεση του εμβολίου με θρομβώσεις, είπε κ. Τάκης Παναγιωτόπουλος, ομότιμος Καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της επιτροπής εμβολιασμών.

Η κυρία Αναστασία Αντωνιάδη, εργαζόμενη στο Γιβραλτάρ, περιγράφει τη δικής εικόνα από τη χώρα που κατοικεί η οποία επέστρεψε στην κανονικότητα. Το Γιβραλτάρ έχει αφήσει πίσω τις μάσκες.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us