Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

HOLI FEST CRETE with Sava Bouboura and more

Δ.Τ.

Τίτλος:
HOLI FEST CRETE with Sava Bouboura and more
Πότε:
Σαβ, 11. Ιούνιος 2016 - Κυρ, 12. Ιούνιος 2016
Κατηγορίες:
Event, Dj Set, Parties, Festival, Live
Hits:
3325
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

Το HOLI FEST CRETE νιώθει το παλμό και την τρέλα που κουβαλάτε για αυτό σας φέρνει στην παρουσίαση τον γνωστό σε όλους Sava Bouboura. Είστε έτοιμοι να μετρήσουμε όλοι μαζί αντίστροφα και να χρωματίσουμε τον ουρανό των Χανίων?
Lets get colored at HOLI FEST CHANIA II SAT.11JUNE II ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
Το Line up του Holi Fest απαρτίζουν το νεανικό pop συγκρότημα REC, αλλά και μερικοί από τους καλύτερους djs του νησιού. Andreasondecks, Bob Dk, Dino Romeo, Alex Moumouris, αλλά και ο dj του Sex me Up Party του Akanthus, Dj Doc . Εσυ θα το αντέξεις?
Ακροβάτες, χορευτές, sky dancers και πολλά ακόμα happenings υπόσχονται να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους που θα παρευρεθούν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 11 Ιουνίου.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00 και η πρώτη συντονισμένη ρίψη χρωμάτων θα γίνει στις 18.30. Φορέστε ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και οπλιστείτε με τη καλύτερη διάθεση για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με το πιο χρωματιστό τρόπο.
Από τα σημεία προπώλησης θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας έναντι της τιμής των 5 ευρώ (με ένα χρώμα).Η τιμή θα ισχύσει από την Τετάρτη 11.5 έως το Σάββατο 21/5. Στην είσοδο θα είναι έναντι της τιμής των 8 ευρώ(με ένα χρώμα).
Σημεία προπώλησης: Αρωματοπωλείο: “Το Σπίτι Του Αρώματος” (Μυλωνογιάννη 22) & την καφετέρια “Just Veronesi” (Επισκόπου Χρυσάνθου 28).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας σε
fb: Holi Fest Crete / twitter: Holi_Fest / instagram: holi_fest_crete

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us