Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020
Διαφημιστειτε 07 Ιανουαρίου 2016

Γίνε Συντάκτης | Coupaki.gr

Βαθμολογήστε
(6 ψήφοι)

ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ COUPAKI.GR  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ !

Δηλαδή, ελευθεροστομία προσφέρεται σε καθηγητές, πολιτικούς, φοιτητές, ανθρώπους του πνεύματος, του εμπορίου, μεγαλοστελέχη, μισθωτούς με προβλήματα ύπνου, σε όποιον άντρα ή γυναίκα επιθυμεί να καταθέσει την αλήθεια που κουβαλάει, το πλάνο του. Ο καθένας όμως από όλους εσάς, έχει κάτι που τον κάνει μοναδικό, τις δικές του ιδέες και σε αυτό μόνο πρέπει να πιστέψει. Αυτό προσφέρουμε. Και ζητάμε:

α. Ο στόχος των άρθρών να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και ακριβή στοιχεία.

β. Τα άρθρα να συντάσσονται χωρίς βωμολοχίες.

γ. Τα άρθρα να συντάσσονται χωρίς μικρότητες και κόντρες.

δ. Οι απόψεις να είναι μοναδικές, όχι αναχρονιστικές, όχι συνθηματικές ή ταμπελοποιημένες.

ε. Τα άρθρα να κατατίθονται με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα . Αναληθή στοιχεία απορρίπτονται, μαζί με το περιεχόμενο του άρθρου .

στ. Απαραίτητη θεωρείται η αποφύγη των greeklish σε άρθρα και σχόλια ! Η ανάγνωση κειμένων γραμμένων με τέτοιο τρόπο, είναι πολύ δύσκολη και κουραστική για το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών.

ζ. Θερμη παρακληση τα άρθρα ή τα σχόλια που κατατίθονται, εφόσον δεν ειναι ξενόγλωσσα , να είναι γραμμένα με ορθό συντακτικό, ορθογραφημένα , πάντα με σεβασμό στην ελληνική γλώσσα .

ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΤΟ COUPAKI.GR. ?

Αφού κάνετε Είσοδο Μέλους, πατάτε στο μενού MORE.. στην κορυφή της σελίδας την ενότητα Στείλε το Άρθρο Σου και ακολουθώντας τα υποχρεωτικά βήματα, καταθέτετε το άρθρο σας. Το άρθρο σας εγκρίνεται, όχι για το περιεχόμενό του, αλλά για τα άνωθεν κριτήρια και δημοσιεύεται εντός 24 ωρών.

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ COUPAKI.GR. ?

Επιλέγετε το άρθρο που σας ενδιαφέρει και ακλουθώντας τα υποχρεωτικά βήματα στο κάτω μέρος του, καταθέτετε το σχόλιο σας. Το σχόλιο εγκρίνεται, όχι προς το περιεχόμενο του, αλλά βάση των άνωθεν κριτηρίων και δημοσιεύεται εντός 60 λεπτών ή και γρηγορότερα.


ΣΤΗΛΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Lifestyle & Gossip

Υγεία

Σχέσεις

Ζώδια

Θέατρο Αθήνα

Τέχνες

Μουσικά Νέα

Live Εβδομάδας

Τελευταία Νέα

Παιδί

Συνταγές

Περιβάλλον

Ταξίδια

Τουρισμός

Auto News

Επιλεγμένα

Παράξενα

Επικαιρότητα (πολιτική, οικονομική κλπ)

 

Αν έχετε κάποια πρόταση για νέα στήλη επικοινωνήστε μαζί μας στο info@coupaki.gr

Διαβάστηκε 3934 φορές
Τελευταία τροποποίηση στις 08 Ιουνίου 2016