Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναυλία με τη Γλυκερία

Δ.Τ.

Συναυλία με τη Γλυκερία
Τίτλος:
Συναυλία με τη Γλυκερία
Πότε:
Σαβ, 18. Αύγουστος 2018 - Κυρ, 19. Αύγουστος 2018
Που:
Chania - Chania, GREECE
Κατηγορίες:
Συναυλίες, Live
Hits:
5022
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

18|08|2018
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
21.00

Η αναβληθείσα συναυλία της γνωστής καλλιτέχνιδος Γλυκερίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου τα έσοδα της οποίας (τόσο της αναβληθείσης όσο και της επερχομένης) θα δοθούν αποκλειστικά στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας η οποία έχει και την πνευματική ευθύνη της πληγείσης περιοχής του Ματίου την οποία θα στηρίξουμε για να στηρίξει με την σειρά της τους κατεστραμμένους αδελφούς μας

Συναυλία με τη Γλυκερία

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου
και η Γλυκερία σας καλούν στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου σε ένα μουσικό ταξίδι σ’ ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά – έντεχνα
– παραδοσιακά - σμυρνέικα, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι», στο οποίο καινούρια τραγούδια μπερδεύονται γλυκά με παλαιότερα, που με μια διαφορετική μουσική ματιά, αλλά και τη μεστή ερμηνεία της Γλυκερίας, παίρνουν νέα πνοή. Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από 8 εξαίρετους μουσικούς, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Συμμετέχει ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. Διοργάνωση:
Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου
Συνδιοργάνωση:
Δήμος Χανίων Κεππεδηχ-Καμ, Κοινοφελής Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου, Δήμος Πλατανιά ΔΕΥΑΒΑ

Τα εισιτήρια θα ισχύσουν κανονικά και στη νέα ημερομηνία, ενώ όσοι επιθυμούν εξαργύρωση μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Μητροπόλεως με το απόκομμα του εισιτηρίου τους.

Είσοδος : 10 €
Προπώληση: Γρ. Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου


Τόπος διεξαγωγής

Location:
Chania
Οδός:
Chania
ΤΚ:
73100
Πόλη:
Chania
Νομός:
GREECE
Χώρα:
Greece
Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us