Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

DE FACTO / NORMA / INΣOMNIA BAND Live @ Θεσσαλονίκη, ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Δ.Τ.

Τίτλος:
DE FACTO / NORMA / INΣOMNIA BAND Live @ Θεσσαλονίκη, ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Πότε:
Σαβ, 22. Οκτώβριος 2016 - Κυρ, 23. Οκτώβριος 2016
Κατηγορίες:
Συναυλίες, Live, Έντεχνα - Rock Live
Hits:
1959
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

DE FACTO / NORMA / INΣOMNIA BAND Live @ Θεσσαλονίκη, ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Live Stage
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ EP (2016) «ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ»
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 / ώρα: 22:00

Οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, κλείνουν τον κύκλο του τρίτου τους δίσκου «O TEMPORA, O MORES» και ολοκληρώνουν την αισθητική και τη θεματολογία του με την κυκλοφορία του καινούριου τους Digital EP (2016) με τίτλο «ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ».
Συνεχίζουν τις συναυλίες τους με εμπλουτισμένο και ανανεωμένο setlist και παρουσιάζουν ζωντανά τα τραγούδια από το καινούριο EP τους (ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ), κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους (ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ / ΕΝΑΝΤΙΟΝ / ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ / O TEMPORA, O MORES) καθώς και επιλεγμένες διασκευές τραγουδιών της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, σε ένα εκρηκτικό live.
Η πρώτη ζωντανή παρουσίαση της καινούριας δουλειάς των NORMA θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη, στο ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Live Stage (Βενιζέλου 45).
Επίτιμοι προσκεκλημένοι θα είναι οι αειθαλείς Γιαννιώτες IΝΣΟΜΝΙΑ BAND που θα ανοίξουν τη συναυλία, παρουσιάζοντας υλικό από την επερχόμενη πρώτη επίσημη δισκογραφική τους κυκλοφορία καθώς και οι θρυλικοί DE FACTO που θα απογειώσουν το φεστιβαλικό σκηνικό, ολοκληρώνοντας τη συναυλία με το απίστευτο live set τους εμπλουτισμένο και με ολοκαίνουρια κομμάτια που θα αποτελέσουν την επόμενη δισκογραφική δουλειά της μπάντας!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00
Η συναυλία αρχίζει στις 22:30
Η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ

Το «ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ» (Digital EP 2016) περιλαμβάνει το τραγούδι «ΑΣΜΑ ΙΙΙ», μια ολοκαίνουρια σύνθεση των NORMA, καθώς και το τραγούδι «ΜΥΣΤΙΚΑ», μια διασκευή στο γνωστό και αγαπημένο τραγούδι των DE FACTO «Όλης της γης τα μυστικά», προσαρμοσμένο στον χαρακτηριστικό ήχο της μπάντας.
Το τραγούδι «ΑΣΜΑ ΙΙΙ» με το music video σε σκηνοθεσία του Κώστα Μανταλιά θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και θα ακολουθήσει το τραγούδι «ΜΥΣΤΙΚΑ» την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016.
Το «ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ» (Digital EP 2016) θα είναι διαθέσιμο στους διαδικτυακούς ιστότοπους της μπάντας καθπως και σε όλα τα διαδικτυακά δισκοπωλεία από τη Noisyland Recordings.

normatheband.gr
normatheband.bandcamp.com
Facebook/NormaTheBand
Facebook/losdefactos
Facebook/INSOMNIA BAND Ioannina
Facebook/Καφωδείο Ελληνικό

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us