Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη LOVE TOUR

Δ.Τ.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη LOVE TOUR
Τίτλος:
Ελεωνόρα Ζουγανέλη LOVE TOUR
Πότε:
Πεμ, 6. Ιούλιος 2017 - Παρ, 7. Ιούλιος 2017
Κατηγορίες:
Συναυλίες, Live, Έντεχνα - Rock Live
Hits:
2231
Created by:
@Coupaki

Περιγραφή

06 07
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
21.30

Ελεωνόρα Ζουγανέλη LOVE TOUR

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε! Φέτος το καλοκαίρι, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα. Ένα μεγάλο πάρτι! Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.
Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης – Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας
– ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.
Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης
Σαμαράς.


Διοργάνωση : MENTA ARTS EVENTS

Είσοδος : 15 € - Προπώληση : 13 €

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us