Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023
Χανιά 25 Μαΐου 2023

Απάντηση Δημάρχου Πλατανιά σε επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Κύριε Διευθυντά,

Μετά από σχετικό δημοσίευμα στις 17/5/2023 της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Χανίων, για “Τριτοκοσμικό τοπίο σε τουριστική περιοχή με Μπάζα αντί….Πεζοδρομίων, στον Πύργο Ψηλονέρου του Δήμου Πλατανιά”, έχω να σας γνωρίσω τα παρακάτω:

Ο Δήμος Πλατανιά με την Υπηρεσία Καθαριότητας, για άλλη μία φορά προέβει στην απομάκρυνση δεκάδων σωρών απορριμάτων και κλαδοκοπών, ενώ η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται σε τακτική βάση, αλλά και σε κάθε έκτακτη περίπτωση μόλις η αρμόδια υπηρεσία ενημερωθεί.

Είναι κοινή η διαπίστωση από επιχειρηματίες, δημότες, επισκέπτες αλλά και επαγγελματικούς φορείς, ότι η υπηρεσία της καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά , κατά τα τελευταία χρόνια είναι σαφώς αναβαθμισμένη και με άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα τα οποία παρουσιάζονται.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός στο περιβάλλον και στην καθαριότητα του, καθώς σε όλους πλέον είναι γνωστό ότι υπάρχει συγκεκριμένος χώρος εναπόθεσης μπαζών, κλαδιών και άλλων φερτών υλικών, σε χώρο που διαθέτει ο Δήμος μας και ο οποίος λειτουργεί καθημερινά.

Επίσης οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό αλλά και οι δημότες, οφείλουν να σέβονται τις παραπάνω ενέργειες, για την προστασία του περιβάλλοντος και την αισθητική των ανοιχτών χώρων και όχι να αυθαιρετούν και στη συνέχεια να αναρωτιούνται για τη διαμορφούμενη κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Μαλανδράκης Ιωάννης

The post Απάντηση Δημάρχου Πλατανιά σε επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 54 φορές

Σχετικα Με Εμας

Coupaki.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)coupaki.gr

Connect With Us